cursuri de weekend Tai Chi

Un curs intensiv și magic de Access Bars predat cu ușurință și dăruire de Cristina Constantin, facilitator licențiat în terapia Access Bars.

Cristina te va îndruma cu căldură și lumină și vei simți din plin generozitatea ei de a te ghida pe calea conștientizării. Pentru că Access Bars este mai mult decât o terapie, este ușa prin care pășești pe calea care-ți va schimba viața.

Ca să primești ce are Cristina de oferit nu ai nevoie de nimic decât de propria prezență la curs și deschiderea către abundența de informații, energie și daruri pe care le vom crea împreună!

Toți avem nevoie de o resetare a vieții.

La unii, senzația asta vine mai devreme.

Când s-au săturat să mai mai urmeze soluțiile celorlalți care nu se potrivesc de nici un fel cu propria lor viață. Și vor altceva, dar nu știu ce sau cum.

La alții, vine mai târziu. Când deja au tot încercat să se potrivească cu viețile celorlalti până au uitat cine sunt cu adevărat. Și simt că se pierd…

Access Bars este despre A PRIMI și A OFERI.

Access Bars este despre a trăi conștient și a elibera judecățile, limitările, polaritatea minții.

Este despre alegerea de a trăi Conștient, este despre tine.

Iar a decide să trăiești diferit, ca să ai noi posibilități care să-ți deschidă noi uși, e doar una din alegerile pe care le poți face!

Așa cum frumos spune Cristina, ce este mai minunat decât să te bucuri de viață? Să simți că ești sănătos și fericit? Și să simți că tu, la rândul tău, dăruiești din propria ta bucurie celorlalți? Ce poate fi mai mult decât atât? Mai mult decât ceea ce suntem acum? Energie? Timp? Spațiu?

Access Bars – atingerea magică

Bars sunt 32 de puncte pe cap unde ai stocate toate gandurile, ideile, convingerile, consideratiile, emotiile si atitudinile pe care le-ai crezut importante in toate vietile avute.

Prin Access Bars, undele cerebrale încetinesc, iar tu vei începe să fii mai prezent, iar trecutul nu se va mai proiecta în viitor în același fel. Astfel, vei avea acces la posibilități noi și minunate.

Terapia Bars este o terapie energetică de eliberare emoțională și de schimbare a Conștiintei. Ședintele de Bars pot fi folosite pentru a facilita schimbări in toate ariile vietii (somn, sanatate, greutatea corpului stress, bani, cariera, sex si relatiile, anxietatea, depresia, etc .

Ai acces liber la noi posibilități

Dacă în acest moment deja construiești un punct de vedere interesant și deja ai păreri preconcepute când citești aceste rânduri, poate e timpul să te întrebi dacă ceva rezonează în tine, dar nu recunoști?

Cum ar fi să te întrebi dacă există posibilitatea de a folosi în mod natural noi instrumente cu care să-ți creezi realitatea? Cum ar fi dacă ai lăsa Viața să vină spre tine cu ușurință, bucurie și glorie? Cum ar fi?

Ce primești la curs

  • înveți cum să folosești tehnicile terapiei Access Bars
  • vei primi 2 sesiuni de Bars și vei oferi 2 sesiuni de Bars
  • un manual bogat în informații și instrumente dinamice de transformare
  • planșe cu punctele Bars și planșe cu sesiunea de Bars
  • vei urmări o sesiune de Bars susținută de fondatorul și de co-fondatorul Access Consiousness
  • certificat internațional de participare eliberat de Access Consciousness California
  • instrumente practice prin care te vei încărca de libertate, bucurie și de magie!

După curs vei deveni practicant de Acces Bars și vei putea oferi sesiuni de Access Bars familiei, prietenilor și clienților tăi.

Pe calea terapiei Acces Bars te îndrumă cu bucurie și magie Cristina Daniela Constantin. Profilul oficial al Cristinei pe site-ul Access Consciousness îl găsești aici: https://goo.gl/tqu7Ap.

Tai-Chi-Chuan-Romania

Sala: va fi anunțată în curând.

Program: sâmbătă, 25 decembrie – 9:30 – 18:30 cu pauza de prânz de o oră și jumătate

Investiție: 910 lei pentru cei care fac prima oară cursul, 455 lei pentru cine îl repetă, la fel pentru adolescenții până în 16 ani însoțiți de părinți și gratis pentru copiii până în 16 ani.

Condiții de participare: Nu are cerințe preliminare. Oricine poate învăța și practica aceasta metodă, inclusiv copiii și persoanele în vârstă. Nu ai nevoie de nici o calificare pentru a practica terapia Access Bars.

Înscrieți-vă aici pe pagina cursului de pe site-ul oficial Access, la Cristina Daniela Constantin la contact @  armoniavietii. com și la 0799385790 sau prin formular.

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Numar telefon

Mesaj