Chi Nei Tsang – arta masajului organelor interne cu ajutorul energiei Chi

Chi Nei Tsang este un tip de masaj original care ajuta la insanatosire si relaxare initial prin deblocarea zonei abdominale, trecandu-se apoi la lucrul pe alte sisteme ale corpului, in special cel al meridianelor energetice.

Prin miscari usoare in jurul centrului abdominal, terapeutul ajuta corpul sa se destinda, repunand in miscare energia stagnanta. Odata eliminate nodurile, blocajele si tensiunile din abdomen, corpul isi poate relua functionarea sanatoasa si naturala cu care este inzestrat.

Cum ne ajuta CNT la redobândirea sau îmbunătăţirea stării de sănătate?

Energiile si emotiile negative, cauzate de stres, prea multa munca la serviciu si acasa, accidente, relatii sentimentale nesatisfacatoare, toxine adunate dintr-o dieta incorecta, postura defectuoasa, se aduna in zona abdominala care nu le poate transforma sau elimina in totalitate.

Masajul Chi Nei Tsang ajuta la relaxarea zonei abdominale prin proceduri speciale care pot elimina toxinele, emotiile puternice si caldura in exces. Practicat pe o perioada mai lunga de timp, pe langa o sanatate mult mai buna, Chi Nei Tsang ajuta si la obtinerea unei stari emotionale din ce in ce mai echilibrate.

Interviu despre masajul terapeutic CNT cu maestrul Mantak Chia

Chi-Nei-Tsang-carte-Mantak-ChiaMai jos aveţi link-uri către prima parte dintr-un interviu cu maestrul chinez Mantak Chia, fondatorul sistemului Universal Healing Tao (Tao universal vindecator), care a introdus masajul Chi Nei Tsang în lumea vestică şi l-a facut uşor de învăţat prin cursurile, carţile şi DVDurile pe care le produce în cadrul şcolii sale Tao Garden din Thailanda.

Puteţi citi aici prima parte a interviului, aici găsiţi partea a doua, iar pentru partea a treia intraţi aici.

Mai multe informatii despre Chi Nei Tsang

Website-ul oficial pentru masajul Chi Nei Tsang este Masajul Chi Nei Tsang.

Puteti citi alte informatii in pagina urmatoare: Mai multe explicatii despre masajul Chi Nei Tsang (in limba engleza).

Dennis Lewis, autorul cărţii „The TAO of Breathing”, care studiat CNT alături de master Chia şi Gilles Marin, a publicat un articol interesant despre CNT pe blogul său, pe care îl puteţi citi aici în limba română: „Vindecarea taoistă şi Chi Nei Tsang”.

La cine pot apela pentru şedinţe de Chi Nei Tsang?

Pentru o evaluarea a sănătăţii generale şi o serie de şedinţe de masaj terapeutic CNT luaţi legătura cu Miruna Macavei, terapeut CNT I şi instructor de Qigong la 0720 029 877.

Cum poţi deveni specialist

Cursuri de specializare în Chi Nei Tsang au loc la centrul de instruire Tao Garden în Thailanda, predate de maestrul Chia şi de Jutta Kellenberger.

În România puteţi studia tot alături de Jutta Kellenberger, profesor senior de CNT şi liderul ramurii CNT pe plan internaţional, care a fost invitată de instructorii Costin Vasile şi Miruna Macavei să predea la Bucureşti în 2014 şi 2015.

Curs de Chi Nei Tsang la Bucureşti, 4 – 7 octombrie 2016
predat de Jutta Kellenberger, instructor senior şi lider internaţional pentru ramura terapeutică CNT

Chi Nei Tsang, Jutta KellenbergerVă invităm să vă înscrieţi la cursul de Chi Nei Tsang din luna octombrie 2016 de la Bucureşti, predat de Jutta Kellenberger, la care veţi învăţa cum să vă vindecaţi şi cum să-i ajutaţi şi pe ceilalţi să devină mai sănătosi, relaxaţi şi vitalizaţi.

Veţi învăţa să folosiţi tehnici de relaxare şi deblocare a zonei din jurul ombilicului, Chi Nei Tsang fiind cea mai rapidă metodă de vindecare, având rezultate pe termen lung.

Aplicând masajul în zona abdominală, veţi accesa rezervele de energie de aici, abdomenul fiind zona în care combinăm şi stocăm energiile universale, particulele cosmice şi forţele pământului, iar aceste energii le folosim pentru vindecare şi revitalizare.

Cei care au participat la cursul din octombrie 2014 şi 2015 și au încheiat adunarea studiilor de caz se pot înscrie şi pentru examenul de certificare ca practicant CNT I.
Trimiteţi un mesaj la miruna @ simplitao.ro pentru detalii şi înscriere la curs.
Reținerea locului (înscrierea) se face prin plata unui avans de 100 de euro din cei 325 cât costă cursul.
 

Scris de Miruna Macavei

Caut armonia, autenticitatea și simplitatea. Sunt consultant de Feng Shui din 2003; instructor de practici taoiste din 2006 și terapeut Chi Nei Tsang din 2015. Ofer și terapiile Access Bars, Energetic Facelift, terapia craniosacrală. Citirile angelice sunt și ele în sufletul meu și le ofer cu drag. Scriu poezii, desenez și pictez. Mă găsești la 0720-029877 și la miruna@simplitao.ro.

Comentarii

comentarii