Seria „The TAO of Love”

Interviu cu dna.Jutta Kellenberger, intructor senior rezident la Tao Garden

Martie 2013

Mai sunt mai puţin de trei săptămâni până la cursul intensiv de practică a dragostei vindecătoare, predat de Jutta Kellenberger, instructor senior în sistemul Universal Healing Tao, pe care îl organizez între 29 şi 31 martie 2013 la Hotelul Minerva din Bucureşti.

Dorind să aflu mai multe despre beneficiile practicilor care implică energia sexuală feminină, am rugat-o pe Jutta, care se află încă la şcoala Tao Garden din Thailanda, unde predă, să îmi răspundă la câteva întrebări.

Miruna Macavei: Ce beneficii ale practicilor energetice ne poţi menţiona, din experienţa proprie şi din cea a studentelor tale?

Curs female healing, 29-31 martieJutta Kellenberger: Atunci când practicăm orbita microcosmică, ne echilibrăm energiile hormonale, precum şi toţi centrii energetici. Simţim vindecarea emoţională legată de organele sexuale, vindecare pe care o sporim pe măsură ce practicăm.

Transformarea energiilor emoţionale negative în forţă pozitivă a vieţii ne creşte voinţa şi ne ajută să obţinem ceea ce dorim.

Folosind energia ovarelor, ne energizăm creierul şi toate glandele producătoare de hormoni aflate în palatul de cristal.

MM: Cum ne ajută practicile feminine să ne îmbunătăţim viaţa sexuală şi atractivitatea?

JK: Cu cât femeia îşi sporeşte nivelul energetic, cu atât mai multă putere mentală va avea. Apoi, ea va putea direcţiona energia Chi oriunde doreşte – spre creşterea nivelului atractivităţii personale, spre muncă/afaceri, în viaţa sexuală, spre vindecare.

MM: În afara beneficiilor deja menţionate, cum putem folosi energia sexuală în viaţa de zi cu zi?

JK: Atunci când energia sexuală este echilibrată, noi nu mai simţim diverse lipsuri (“aş fi fericită doar dacă…”) pentru că aceasta este o energie care ne oferă vitalitate. În viaţa de zi cu zi, femeile se simt pline de putere şi pot realiza ceea ce doresc.

Ciclul menstrual se echilibrează, iar crampele şi alte efecte secundare dispar.

Aceeaşi echilibrare are loc şi la femeile care trec la menopauză sau la cele aflate după menopauză. Dispar problemele, are loc o tranziţie naturală, iar libido-ul se menţine şi chiar sporeşte prin practicarea exercitiilor energetice cu oul, a respiraţiei ovariene şi a ridicării orgasmice.

Practicile de vindecare feminină pot aduce foarte multe beneficii în planul sănătăţii. Mai jos puteţi citi câteva dintre ele, survenite în urma exersării perseverente şi relaxate:

  • sporeşte puterea planşeului pelvian, care poate fi slăbit din cauza multor factori (începând cu statul în picioare sau pe scaun prea mult timp, activitaţi zilnice de urinare/defecare, creşterea în greutate, lipsa antrenamentului acestei zone, emoţii puternice cum ar fi frica, naşterea)
  • sunt reduse simptomele dismenoreei (mestruaţie dureroasă), hipermenoreei (mestruaţie abundentă), ale altor probleme legate de ciclul menstrual, si ajuta la echilibrarea simptomelor sindromului pre-menstrual
  • muşchii vaginului sunt tonifiaţi, iar acesta îşi sporeşte senzitivitatea
  • libidoul (dorinţa sexuală) revine sau sporeşte
  • sunt ameliorate probleme ale organelor sexuale legate de perioada de graviditate, de naştere şi de perioada de lăuzie
  • în general, este redus stresul, oboseala şi sunt refăcute rezervele de energie

Curs Female Healing Love, 18-19 octombrie 2014, BucurestiCursul Female Healing Love cu Jutta Kellenberger, instructor senior de la Tao Garden, Thailanda

10 – 11 octombrie 2015, Bucureşti

La cererea publicului, Jutta Kellenberger, care a predat cursul Healing Love în luna martie 2013 şi în octombrie 2014 la invitaţia Mirunei Macavei, va reveni la Bucureşti. Te poţi înscrie deja la cursul ce va fi organizat pe 10 – 11 octombrie 2015 la Bucureşti, fie trimiţându-ne un e-mail la miruna @ simplitao.ro, fie înscriindu-te la newsletterul nostru folosind căsuţa de mai jos.

La curs poate participa orice femeie interesată de redescoperirea potenţialului feminin, a energiei creativităţii şi a unei sănătăţi şi vitalităţi din ce în ce mai bune.

Înainte de a începe practicile cu esenţa sexuală trebuie să fi exersat nivelul practicilor fundamentale din sistemul Universal Tao (tehnica sunetelor vindecătoare, mediaţia surâsului interior, activarea orbitei microcosmice) pe care le puteţi studia fie la cursul de iniţiere de Qigong pe care-l organizăm periodic la Bucureşti şi în alte oraşe, fie la exersări, fie în cadrul lecţiilor particulare.


Scris de Miruna Macavei

Alchemist of light and joy. Magic booster. Explorer of Consciousness. 0720-029877. miruna@simplitao.ro.

Comentarii

comentarii

7+1 exerciții simple pentru relaxare pe care le poți face oriunde și oricând.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.