Seria „The TAO of Love”

heartCei trei „C” ai compatibilităţii în cuplu – cumpărăturile, cosmeticele şi conversaţia?

E aproape dovedit ştiinţific faptul că noi, bărbaţii, nu ştim aproape nimic despre femei şi de aceea nu ne plac sesiunile interminabile de cumpărături, tratamentele cosmetice şi înţelegem prea puţin importanţa poeziei în menţinerea unei relaţii de cuplu plină de satisfacţii.

Există cărţi, filme educative şi seminarii în care ni se explică cum trebuie să acţionăm ca să avem o relaţie minunată cu partenera, dar recunosc că nu le-am studiat şi vă vorbesc doar din experienţa de peste 14 ani de armonie în cuplu.

Dacă vrei să ai o relaţie frumoasă şi armonioasă cu iubita ta trebuie să o faci să înţeleagă că o iubeşti şi că vrei să-ţi petreci viaţa alături de ea chiar dacă îţi vine mai greu să-i comunici asta.

Armonia în cuplu în 3+1 paşi simpli

Citeşte mai jos câteva secrete pe care le poţi aplica oricând, ultimul cuprinzând şi informaţii din tradiţia chineză de cultivare a esenţei sexuale masculine.

1. Iubita ta vrea să o accepţi necondiţionat.

Adică aşa cum este, cu frecventele ei schimbări de stare şi atitudine, cu hachiţele ei feminine, cu pisiceala sau mămoşenia ei, cu exploziile ei de bucurie sau tristeţe. Dorinţa ta de a o încorseta în anumite reguli o va face să se simtă neapreciată şi neiubită.

Recomandarea mea este să-i spui în fiecare zi cât de mult o apreciezi pentru tot ceea ce face, pentru cunoştinţele ei în toate domeniile, mai ales într-ale cumpărăturilor, pentru grija pe care o manifestă tot timpul ca în casă să nu lipsească nimic, pentru cât este de deşteaptă (ştie să lucreze cu „n” programe de calculator, vorbeşte 3-4 limbi străine şi poate repara imprimanta defectă), pentru că ştie să se îmbrace adecvat situaţiei (business, casual, sport, night, party, theatre, etc.).

Ţine minte, toate acestea trebuie să i le spui zilnic!

2. Iubita ta vrea să fie iubită şi admirată.

Femeile sunt foarte sensibile emoţional, sunt nesigure pe ele (indiferent de atitudinea bărbătească pe care şi-o arogă câteaodată). Un gest, o reacţie, o mină plictisită le face să intre în stare de alertă şi în rolul de „scenariste”. Vor începe imediat să gândească: „nu mă mai iubeşte”, ” a găsit pe alta”, „de ce stă atât la birou?”, „pe unde umblă?”, etc.

Recomandarea mea e să o iei în braţe şi să-i spui „te iubesc” de nenumărate ori pe zi. Ea nu stă prea bine cu memoria în privinţa asta aşa că trebuie să îi aduci aminte mereu şi mereu că o iubeşti şi că are cei mai minunaţi ochi, cele mai frumoase buze şi un corp superb. Pentru ea este important să audă des acest magic „te iubesc”, uneori însoţit de complimente (adevărate!).

romantic couple sunset 2Poţi să o convingi de asta şi cu gesturi simple: mici cadouri, plimbări prin parc, ieşire la un film romantic, la restaurantul ei favorit, o invitaţie la dans.

3. Iubita ta are nevoie de un auditoriu (un partener „ascultător”).

Fiind o fire emotivă, femeia are nevoie să se descarce verbal. Aşa că, oricât ai fi de obosit sau preocupat de ceva, fă-ţi timp să o asculţi. Nu are nevoie de sfaturi sau de rezolvarea problemelor, ci să fie ascultată; are nevoie de un umăr pe care să-şi lase capul şi să dea drumul la vorbe.

Recomandare: adoptă o mină interesată şi ascultă tot ce zice ea chiar dacă pentru tine nu are nici un înţeles. În timp ce o asculţi mai strecoară-i din când în când un „te iubesc”, „o să fie bine”, „eşti iubita mea puternică” şi foarte apreciatul „sunt alături de tine”.

Dacă ai parte de o iubită înţeleaptă, îţi va spune chiar ea că nu e nevoie să fii atât de atent la orice cuvând şi că are nevoie doar să poată vorbi ca să scape de surplusul de cuvinte pe care l-a strâns pe parcursul zilei.

4. Iubita ta are nevoie să fie curtată înainte de a face dragoste.

Ca bărbat, trebuie să înţelegi că pentru iubita ta a face dragoste este ceva extrem de intim. Ea are nevoie să se simtă în siguranţă, iubită, admirată şi dorită.

Recomandări: în primul rând trebuie să acorzi o mare importanţă preludiului. În filosofia chineză se spune că femeia este ca „apa” şi se încălzeşte mai greu.

Creează o atmosferă în care să se simtă bine, ocrotită, ajut-o să se relaxeze, să se detaşeze de toate problemele curente care-i ocupă mintea simultan. Odată destinsă şi înfierbântată, iubita ta se poate transforma într-o fiinţă pasională. Este bine să fii pregătit pentru acest moment, pentru că bărbatul este considerat de chinezi „foc” , energie Yang, şi s-ar putea să arzi prea repede.

The TAO of Healing Love pentru bărbaţi

Ca să satisfaci o femeie din punct de vedere sexual este important să cunoşti şi să exersezi câteva tehnici de cultivare a energiei sexuale masculine. Acest lucru te va ajuta să-i oferi iubitei tale cel puţin un orgasm atunci când faceţi dragoste.

Exerciţiile Healing Love au fost create de către maeştrii chinezi (şi nu numai) pentru tonifierea şi revigorarea organelor genitale, extragerea esenţei Jing din lichidul seminal şi transformarea ei în energie fizică şi spirituală.

Fii un explorator

Bărbatul adevărat nu încetează niciodată efortul de a-şi cunoaşte iubita în profunzime chiar dacă ea îşi dezvăluie secretele foarte greu. Se spune că pentru un bărbat femeia este un mister continuu, dar ce poate fi mai frumos decât să descoperi părţi ale acestui mister zi de zi! Pentru acest lucru nu ai nevoie decât de răbdare, înţelepciune şi să creezi iubitei tale un mediu în care să se simtă protejată, în siguranţă şi iubită.

Restul îl va face ea.

Descoperă mai multe despre practicile Healing Love în pagina de resurse şi la cursul intensiv de cultivare a esenţei masculine pe care-l organizez la Bucureşti. Te poţi înscrie la curs sunându-mă 0722 197 874.
Înainte de a începe exersarea Healing Love este bine să practici tehnicile Qigong de bază pe care le poţi învăţa la grupurile de exersare, individual sau la cursul intensiv de iniţiere în Qigong de la Bucureşti sau din alte oraşe (înscrieri tot la 0722 197 874).

 

Scris de Miruna Macavei

Alchemist of light and joy. Magic booster. Explorer of Consciousness. 0720-029877. miruna@simplitao.ro.

Comentarii

comentarii

7+1 exerciții simple pentru relaxare pe care le poți face oriunde și oricând.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.