Dupa cum v-am promis, in acest articol vom discuta despre importanta vizitei la domiciliul clientului/clientei, precum si necesitatea folosirii unui Luo Pan (busola geomantica).

Se poate face o expertiza de la distanta?
Raspunsul este „nu”. Un consultant bun de Feng Shui trebuie sa vada personal clientul si locul, astfel încât sa nu fie scapati din vedere factori importanti. Feng Shui este foarte puternic. Daca unei consultante/unui consultant i se furnizeaza o citire eronata a gradelor busolei sau daca nu poate fi observat un factor important legat de împrejurimi, solutiile vor fi si ele gresite si pot face mai mult rau decât bine. De asemenea, de foarte multe ori, privirile pe care si le arunca clientii sau comentariile acestora spun mult mai multe decât ar putea destainui acestia de la distanta!

Consultantii Feng Shui sunt un fel de doctori ai caselor. Fiti atenti/e la ofertele de consultatii la distanta! Chiar ati dori sa fiti consultati de la departare de un doctor în loc sa beneficiati de o consultatie completa?

Exista si alti factori de mediu care sunt luati in considerare intr-o consultatie: strazile din zona, cladirile din imprejurimi, alti factori.

Luo Pan – un instrument fascinant
În timpul unei consultatii Feng Shui Xuan Kong, se fac masuratori cu o busola (utilizând o busola geomantica denumita „Luo Pan”) care sunt combinate cu data construirii cladirii. Aceasta combinatie conduce la calcule matematice care releva caracteristicile si potentialul cladirii.

Luo Pan-ul este un instrument complex, care cuprinde formule transmise din generatie in generatie. Acestea sunt inscrise, cu ajutorul caracterelor chinezesti, ale desenelor sau numerelor, pe cercuri concentrice plasate in jurul unei busole foarte precise.

Fata Luo Pan-ului, adica partea rotunda din metal pe care sunt trasate cercurile, este denumita cercul ceresc, iar baza, de obicei din lemn, este patratul terestru.

In trecut, formulele de pe Luo Pan erau condificate, fiind explicate de catre maestru doar discipolilor favoriti. In prezent, maestri chinezi predau secretele cu mai multa usurinta, avand in vedere interesul extrem de mare fata de Feng Shui si modul in care informatia poate fi accesata de un numar din ce in ce mai mare de oameni.

Sunt multe de spus despre Luo Pan (existand carti care se ocupa doar cu descrierea formulelor de pe acesta). Poate vom mai vorbi despre acest instrument minunat intr-un viitor articol.

Intocmirea consultatiei
Dupa luarea în considerare a acestor informatii, a datei nasterii clientului si/sau a altor persoane ce locuiesc în imobil, precum si dupa analizarea atenta a cladirii si a spatiului inconjurator, sunt recomandate solutii precise pentru echilibrarea si optimizarea energiilor locuintei sau biroului dvs. Solutiile recomandate cel mai des în Feng Shui-ul clasic sunt cele cinci elemente naturale: lemnul, focul, pamântul, metalul si apa.

Rezultatul va fi o consultatie personalizata asupra locuintei sau biroului dvs. Solutiile pot fi integrate în decoratiile interioare existente, în conformitate cu gustul dvs.

Scris de Miruna Macavei

Alchemist of light and joy. Magic booster. Explorer of Consciousness. 0720-029877. miruna@simplitao.ro.

Comentarii

comentarii

20 de lecții Feng Shui pentru mai multă sănătate și prosperitate.

Nu-ți mai umple casa de ”chinezării” fără rost la sfaturile vecinilor.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.