tao-masculinitate-elevata-healing-love-CostinVasile

Seria „Tao of Love”

„Bărbatul care-şi cultivă energia subtilă experimentează în propriul corp faptul că toate finţele vii sunt părţi ale unei singure existenţe. El şi iubita  lui se contopesc. El ştie că în conştiinţa universală fiecare fiinţă hrăneşte pe altcineva. Devenind foarte conştient de interconectarea dintre fiinţe, îşi dezvoltă tendinţa de a fi altruist. Se va întreba uneori: de ce să arunc gânduri negative în izvorul din care ne alimentăm cu toţii? În acest sens, toate energiile iubirii sunt energie cosmică sau divină. Când doi oameni se iubesc în mod conştient, energiile lor sunt consacrate în mod intenţionat binelui omenirii. Acest mod de a iubi reduce considerabil egoismul celor doi iubiţi şi devine o inspiraţie pentru toţi ceilalţi.”

Maestrul Mantak Chia

După cum ne arată şi maestrul chinez Mantak Chia, cei care intră pe calea taoistă înţeleg că a face dragoste înseamnă mult mai mult decât o mişcare fizică ce te ajută să arzi nu ştiu câte calorii sau să te detensionezi fizic şi psihic, folosindu-te de o parteneră.

În accepţiunea taoistă, a face dragoste implică o multitudine de trăiri, amplificate de simţurile activate şi pregătite anterior. Înseamnă un schimb subtil de energie cu partenera, o prelucrare a acestor energii şi atingerea unor stări extatice de comuniune cu partenera şi cu întregul Univers.

TAO al masculinităţii elevate pentru bărbatul modern

Acest lucru nu se poate face dintr-odată. Trebuie mai întâi să ai cunoaşterea necesară, exerciţiile şi tehnicile specifice de lucru cu organele genitale masculine şi energia lor şi experienţa acumulată cu ajutorul exersării acestora.

La un curs de practici masculine „Tao of Love”, bărbaţii învaţă, pe lângă exerciţiile practice, că agresivitatea nu înseamnă virilitate şi că a fi blând, iubitor, dechis, corect, calm şi răbdător nu sunt semne de slăbiciune, ci sunt atribute ale puterii interioare şi înţelepciunii.

Creează şi stochează energia subtilă a dragostei

A face dragoste, vă veţi da seama parcurgând calea „TAO of Love”, înseamnă chiar a crea acea energie a dragostei care îţi susţine viaţa în toate planurile ei: fizic, emoţional, mental şi spiritual. Esenţa sexuală transmutată şi combinată cu energiile pozitive generate de organele interne creează un nou fel de energie care ne ajută să ne îndeplinim scopurile, fie ele în plan material, fie în plan spiritual. Energia Jing este combustibilul pe care-l putem folosi în orice fel dorim, alimentat de virtuţi şi de puterea pe care o obţinem din practicile de bază.

Cei ce doresc să-şi depăşească nivelul actual de cunoaştere în acest domeniu trebuie să fie pregătiţi să devină din nou elevi. Indiferent de vârstă, pregătire profesională, statut social sau credinţă religioasă, bărbaţii trebuie mai întâi şi întâi să se informeze, să înveţe şi să studieze temeinic această artă de a face dragoste, altfel se vor pierde pe drum.

Cu „dragostea” la vedere

curs-healing-love-barbatiÎn zilele noastre, informaţia din acest domeniu nu mai ascunsă. Datorită internetului, avem acum un ocean de informaţii pe această temă. Cu toate acestea, practicile respective nu sunt înţelese şi mai ales nu sunt exersate, deorece bărbaţii normali nu au timp să aibe grijă de ei.

Societatea modernă i-a învăţat să se sacrifice pentru serviciu, familie sau comunitate, iar pentru ei nu mai au timp, forţă şi energie. Astfel, potenţialul lor de putere şi creativitate se pierde, când ar putea fi de fapt păstrat şi sporit prin aceste tehnici chinezeşti foarte practice şi la îndemâna tuturor.

Puteţi începe practicile cu energia sexuală indiferent de la vârsta la care vă aflaţi acum, cu cât mai repede, cu atât mai bine, ca să vă conservaţi şi să vă măriţi stocul de esenţă primordială pe care-l aveţi acum în dvs.

De la „ordinar” la „extra-ordinar”

Practicile „dragostei vindecătoare” din sistemul Universal Healing Tao îi învaţă pe bărbaţii obişnuiţi să devină bărbaţi extraordinari.

Cu ajutorul acestor tehnici şi exerciţii, bărbaţii îşi vor păstra esenţa vitală Jing, sănătatea şi puterea fizică-emoţională-mentală. Cu ajutorul acestei esenţe creative transmutate vor putea păşi apoi pe calea elevării spirituale, dacă acesta este scopul pe care-l caută.

Sistemul UHT, creat de maestrul chinez Mantak Chia, are marele avantaj că prezintă aceste tehnici şi exerciţii într-un mod bine structurat şi etapizat. Astfel, studenţii sunt ghidaţi în aceste practici de instructori bine pregătiţi în aşa fel încât să obţină rezultate durabile şi incontestabile. După ce le veţi stăpâni, exerciţiile vă vor ocupa doar câteva minute în fiecare dimineaţă, având ca efect o energizare completă.

Ca să aflaţi mai multe despre practicile Healing Love pentru bărbaţi şi cum le puteţi exersa mă găsiţi la 0722 197 874 şi costin @ simplitao .ro.

 

Scris de Miruna Macavei

Alchemist of light and joy. Magic booster. Explorer of Consciousness. 0720-029877. miruna@simplitao.ro.

Comentarii

comentarii

7+1 exerciții simple pentru relaxare pe care le poți face oriunde și oricând.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.