Mă bucur mult să vă ofer această citire angelică pentru anul 2019. Terapia cu îngeri și citirile angelice sunt una din direcțiile noi pe care le-am explorat începând cu anul trecut care pentru mine a fost plin de daruri magice!

Ca să primesc previziunile pentru anul minunat 2019 am ales 5 cărți din 5 pachete diferite.

Prima carte este ”Finanțare cu succes”.

Finatare cu succes

Finatare cu succes

Ce ne spune cartea?

„Ideea/ideile pe care le avem pentru anul 2019 sunt ghidate și susținute de înțelepciunea infinită a lui Dumnezeu care ne-a dat ideea respectivă (sau care ne-a pus pe calea respectivă).”

Să nu lăsăm nimic din ce e legat de bani/numerar să ne blocheze drumul, să ne blocheze ducerea la îndeplinire a ideilor, planurilor, intențiilor. Întotdeauna o să existe sprijin divin, o să existe sprijin și din partea altora, care poate ne finanțează/ne oferă cadouri/sponsorizări sau chiar vor să sprijine ideea/planurile fiind alături de noi cu ceea ce pot ei.

De asemenea, cartea ne aduce aminte să ne gândim mereu că îngerii sunt alături de noi în orice am face. În legătură cu asta, una din cărțile care urmează este arhanghelul Orion pe care scrie:

„Orion, îți mulțumesc pentru manifestarea miracolelor în viața mea!”

Trebuie să ne uităm mult mai mult la lucrurile care ni s-au întâmplat și care au fost miracole și să mulțumim pentru ele, să păstrăm starea de recunoștință și așa o să creăm și mai multe miracole în viețile noastre.

A doua carte spune „Cere”.

Cere

Cere


Pe carte apare un îngeraș simpatic în poziție de rugăciune care spune:

Cere-ne ajutorul în situația asta și imediat ne vom pune pe treabă ca să te ajutăm să-ți duci scopurile/planurile la îndeplinire.

Să ne reamintim că singura condiție ca îngerii/ființele de lumină să ne ajute e să cerem, pentru că noi avem liber arbitru și ei nu pot să ne influențeze dându-ne ceva ce nu am cerut.

Cartea ne mai spune să ne aducem aminte că îngerii vor mereu să ne ajute, așteaptă mereu să ne ajute, sunt în preajma noastră și noi trebuie să le dăm de lucru. 😊

E bine să includem îngerii în meditațiile noastre, în fiecare zi, și să-i rugăm să ne ajute în toate domeniile: protecție, vindecare, financiar și pentru ajutorul pe care vrem să-l oferim celorlați.

Deci a doua direcție pentru 2019 este, la fel, legată de faptul că îngerii sunt mereu în ajutorul nostru, Dumnezeu, Universul sunt mereu în ajutorul nostru, conștiița este mereu pentru noi.

Conștiința vrea mereu să ne/se ajute, pentru că noi toți suntem conștiință, suntem conectați și atunci când îi ajutăm pe ceilalți ne ajutăm pe noi și când le cerem celorlalți ajutorul, ei, de fapt, se ajută pe ei, în această formă din realitatea umană, dar, de fapt, noi toți suntem conștiință.

A treia carte este Isolt, iubire nemuritoare (undying love).

Isolt - iubire nemuritoare

Isolt – iubire nemuritoare


Cartea ne arată o fată frumoasă cu păr lung; ne spune:

Dragostea pe care ai împărtășit-o este eternă și nu contează situația în care s-a întâmplat.

A treia carte ne spune să ne deschidem inima, tânăra având chiar un pandantiv în formă de inimă între chakra inimii și cea a gâtului. Mai are și o semilună în zona chakrei Ajna, apoi este reprezentată și steaua de deasupra capului, plus un simbol în zona plexului solar, deci putem spune că sunt reprezentate mai multe chakre. Cartea a treia ne poate indica să ne deschidem inima și să avem grijă și de celelalte chakre/centri energetici prin diferite practici.

Până la urmă, ca să exprimi dragostea, cum zicea și soțul meu, Costin, trebuie să fii și să exprimi celelalte virtuți, iar iubirea adevărată nu apare decât dacă sunt manifestate mai întâi celelalte virtuți: blândețe, bunătate, recunoștință, răbdare, curaj, sinceritate, deschidere, încredere, armonie, etc.

În jurul lui Isolt sunt multe flori – cartea ne indică să cerem mai mult și ajutorul (esenței spirituale a) florilor, poate în formă de remedii florale sau chiar uleiuri esențiale/tratamente cu uleiuri.

Mânecile lui Isolt au pe ele curcubeul – interpretez asta și ca pe o indicație să cerem ajutor și arhanghelului Raziel care ne îndrumă să ne conectăm la secretele și misterele Universului și să le folosim în mod concret, în viața noastră de zi cu zi.

A patra carte o menționasem deja, arhanghelul Orion și manifestarea miracolelor.

Arhanghelul Orion

Arhanghelul Orion


Arhanghelul apare pe un fundal indigo și violet și este format din stele (să ne amintim că, deși noi vedem/percepem/conștientizăm ființele de lumină deseori ca având o formă umană, ele sunt de fapt lumină- energie-conștiință).

Cartea ne aduce aminte să mulțumim pentru manifestarea miracolelor din viața noastră – miracole pe care le creăm noi și miracole care sunt create și cu ajutorul îngerilor, ființelor de lumină, maeștrilor, ghizilor, învățătorilor noștri.
Ne mai spune să ne aducem întotdeauna aminte că nu suntem singuri; întotdeauna este cineva în spatele nostru, în laterale, deasupra, dedesubt 😊 care ne ajută, care ne trimite energie și informații să creăm aceste miracole, să le manifestăm. Depinde de noi ce cerem, cerem lucruri obișnuite sau cerem miracole.

A cincea carte este clarcunoașterea (claircognizance în engleză), abilitatea de a ști ceva cu claritate

Clarcunoasterea

Clarcunoasterea


Arhanghelul Uriel care apare pe ea ne spune să fim atenți la gândurile și ideile care ne vin pentru că sunt rugăciuni la care ni s-a dat răspuns.

Pe de altă parte, trebuie să discernem care gânduri și idei ne aparțin, iar dacă nu sunt ale noastre, să le dăm de-o parte și să ne lăsăm călăuziți de cunoașterea noastră clară, iar în plus putem cere iar ajutorul curcubeului (arhanghelului Raziel).

Pe această carte, îngerul este în vârful unui munte, în mâna dreaptă are un toiag/o baghetă care în vârf o lumină care apare deasupra capului său, poate desemna chakra de deasupra capului sau, cum se spune în practicile chinezești pe care le fac, steaua personală care ne conectează cu Cerul/Universul.

Picioarele lui sunt totuși pe pământ – este bine să rămânem conectați și la pământ și la cer, nu doar la una din ele.

Această clarștiință înseamnă să știm ceea ce știm, să recunoaștem că știm ceea ce știm (ne știm adevărul interior), să nu-i mai lăsăm pe alții să ne influențeze, să ne spună că nu știm ceea ce știm și că știu ei mai bine.

Cartea ne arată clar să rămânem conectați la pământ și la cer; să căutăm întotdeauna curcubeul care apare după ploaie (după o situație care pare negativă apare întotdeauna ceva pozitiv), să ne uităm la frumusțea pământului și a cerului.
Ne mai spune să luăm aminte la darurile noastre mai puțin obișnuite, un lucru care poate nu ne este atât de familiar, însă anul acesta este momentul să le dăm importanță.

Anul acesta să fim atenți la darurile nostre, pe care le are, de fapt, toată lumea, să le dăm importanță, să le activăm și să le folosim.

Semne bune anul are!

Recapitulând, per total, 2019 este un an în care ni se spune (iar!) 😉 că:
– nu suntem singuri, ființele de lumină (îngeri, ghizi, maeștri sau cum vrem să-i numim) sunt mereu alături de noi
– avem susținere pe toate planurile, în special pe plan financiar pentru proiectele noastre noi, cât și în tot ce facem
– este indicat să manifestăm iubire în toate situațiile, atât pentru noi, cât și pentru ceilalți
– putem să manifestăm miracole și putem să ne manifestăm darurile noastre pe care, poate, până acum nu ni le-am recunoscut și manifestat
– putem să cerem ajutorul îngerilor și în acest sens (daruri și înzestrări spirituale), nu doar pe partea de proiecte mai lumești, să zicem, ci și pe partea de proiecte prin care urmărim nevăzutul, partea mai subtilă a lumii.

Este un mesaj minunat care vă doresc să vă fie de folos.

Și vă las cu o întrebare: cum putem face ca anul 2019 să fie și mai magic decât anul care tocmai a trecut?

Citire angelica 2019 Miruna Macavei

Citire angelica 2019 Miruna Macavei

Scris de Miruna Macavei

Caut armonia, autenticitatea și simplitatea. Sunt consultant de Feng Shui din 2003; instructor de practici taoiste din 2006 și terapeut Chi Nei Tsang din 2015. Ofer și terapiile Access Bars, Energetic Facelift, terapia craniosacrală. Citirile angelice sunt și ele în sufletul meu și le ofer cu drag. Scriu poezii, desenez și pictez. Mă găsești la 0720-029877 și la miruna@simplitao.ro.

Comentarii

comentarii