Revin cu drag cu o nouă citire angelică, de data asta pentru luna februarie, tot cu cărți din cele 5 pachete diferite.

Astăzi, când transcriu citirea, am primit și pachetul de cărți cu arhanghelul Gabriel în limba română, sunt foarte frumoase, au o energie blândă și plină de înțelepciune (le voi folosi pentru urmatoarea citire, pentru luna martie).

De data asta am citit cărțile așa:
– prima carte, din pachetul Rugăciuni către îngeri al lui Karl Grey, pentru bărbați/energia masculină
– a doua carte, din pachetul Goddess Guidance al lui Doreen Virtue, pentru femei/energia feminină
– a treia carte din pachetul Archangel Oracle Cards de DV, pentru sănătate
– a patra carte, din pachetul Angels of Abundance de DV, pentru prosperitate
– a cincea carte, dar de fapt au ieșit două, din pachetul Daily Guidance from Your Angels tot de DV, pentru lucrurile la care să fim atenți luna asta

Prima carte – prieteni de încredere

„Vă mulțumesc, îngerilor, că mă înconjurați cu persoane în care pot avea încredere și pe care le pot iubi.”

Este o carte care emană veselie; are mult galben, o culoare tonică. Pe carte apare un înger-bărbat ține pe umăr un înger-femeie, amândoi blonzi și cu aripi galbene, zâmbitori. În palma lui stângă și în palma ei dreaptă au câte o lumină galbenă (puncte legate de centrul energetic din palmă prin care emitem energie).

În spatele lor este o sferă albă de energie sau o planetă.

Mesajul pentru bărbați este să își aducă aminte că au prieteni buni în jurul lor, care nu sunt neapărat bărbați.

Pe de altă parte, dacă nu au făcut-o până acum, bărbații pot să lucreze cu ei ca să integreze și energia feminină din viața lor/din interiorul lor.

De asemenea, cartea le transmite că să fii împreună cu prietenii este un lucru care-ți bucură inima și să fii recunoscător că în viața ta există persoane în care poți avea încredere și pe care le poți iubi, pentru că există destui oameni care nu au prieteni sau care au prieteni, dar nu pot avea încredere în ei din varii motive.

Să ne aducem aminte că prietenii ne aduc bucurie, ne susțin și, când avem nevoie de ajutor, putem să apelăm la ei.

De asemenea, mesajul este și să le arătăm prietenilor noștri că avem încredere și că îi iubim/avem o prietenie iubitoare față de ei, pentru că uneori noi ne închipuim că ei știu asta, dar de fapt nu este așa. Să le aducem aminte că și noi suntem alături de ei/ele, că pot avea încredere în noi, că ne pot iubi, că ne pot arăta prietenia lor.

Să lăsăm jos barierele dintre noi și prieteni și să creăm împreună ceva bazat pe energia prieteniei și a iubirii.

Un alt mesaj care mi-a apărut este că luna aceasta este poate momentul să ne reconectăm cu prieteni/prietene bune cu care am pierdut legătura dar, în adâncul sufletului nostru, știm că am vrea să-i revedem.

A doua carte – Brigit

Nu te retrage.
Susține/apără lucrurile pe care le crezi corecte.

Mesajul cărții este să ne deschidem inima și să ne conectăm cu puterea inimii (Brigit are o flacără în dreptul pieptului/inimii).

Brigit are un surâs liniștit pe față care ne spune că are încredere în ceea ce face, că nu o să se retragă, nu o să cedeze, pentru că ceea ce face ea, energia feminină/femeia, este un lucru minunat. Poate face ceva pentru ea, pentru cei din jurul ei sau pentru întreaga planetă, nu contează.

Ese posibil ca noi, femeile, să uităm de multe ori că facem lucruri minunate, fie doar pentru noi, fie pentru cei din jurul nostru. De multe ori, ne punem pe al nu știu câtelea loc și uităm câte daruri avem, câtă magie și vindecare aducem în familie, la locul de muncă, în cercul nostru de prieteni, pentru că până acum n-am fost susținute și nu ni s-a arătat/ n-am fost învățate să avem încredere în noi.

Cartea ne mai transmite că avem puterea interioară să ne susținem planurile și lucrurile în care credem prin simplul fapt că noi știm că ele sunt bune/sunt corecte (în acord cu valorile morale).

Un alt mesaj primit în legătură cu cartea: să ne reverificăm valorile și drumul pe care mergem să vedem dacă drumul nostru este congruent cu valorile noastre sau dacă, cumva, am luat-o pe lângă drum; să ne conectăm cu inima/intuiția noastră și să revenim la drumul nostru bun, prin care ne reflectăm valorile și aducem în lume aceste valori, oricare le-am ales noi pentru noi.

Dacă nu am facut această muncă de introspecție, de clarificare a valorilor și drumului nostru, putem lucra cu cineva, chiar cu un prieten de încredere (apropo de prima carte) care este coach/mentor și ne poate ajuta.

A treia carte cu mesajul legat de sănătate – amintește-ți cine ești

Pe carte este arhanghelul Mihail care ne transmite suntem copii ai lui Dumnezeu, puternici, iubitori și creativi și că suntem iubiți foarte mult.

Poate au existat momente în care ne-am însingurat, ne-am îndepărtat de cei din jur, am ridicat ziduri în jurul nostru și am uitat că facem parte dintr-o familie mai mare decât cea fizică. Facem parte din familia lui Dumnezeu, a Universului, a forței creatoare. Am uitat că suntem înconjurați de resursele Universului, am uitat că avem puterea, iubirea și creativitate interioare. Întorcându-ne la ele, automat ne vom îmbunătăți și starea de sănătate, fizică și/sau psihică.

De asemenea, dacă avem nevoie de sfaturi pentru sănătate, putem să le cerem și de la entități non-fizice, să cerem îndrumare poate chiar de la arhanghelul Mihail. Putem să-i cerem să ne trimită persoane sau ființe de lumină care să ne ajute cu sănătatea.

Cartea ne mai transmite să ne reamintim cine suntem și în sensul că avem capacitate de autovindecare care poate n-am explorat-o niciodată până acum sau poate am explorat-o, dar ne-am oprit undeva, ne-am spus că doar până aici putem, doar până aici suntem în stare. Suntem copii Universului/copii lui Dumnezeu și, de fapt, putem crea vindecarea în interiorul nostru, trebuie doar să ne amintim că avem această putere, să credem că o avem și să o lăsăm să se manifeste.

Altă idee primită este să reluăm legătura cu noi, să facem meditații/introspecții prin care să ne readucem aminte cine suntem, ce capacități avem, ce putere interioară avem și cum putem să o folosim pentru vindecarea proprie sau pentru îndrumarea celorlalți către vindecare.

A patra carte – mesajul pentru prosperitate – exersează ca să-ți crești nivelul energetic și capacitățile de manifestare

â

Cheia să manifești cu rapiditate este să ai nivelul de energie foarte ridicat și cel mai ușor mod să îl crești este prin exercițiu fizic. Alege o activitate distractivă și interesantă pentru tine ca să îți facă plăcere să exersezi și astfel exersatul în sine va fi plăcut.

Mesajul cărții are legătură cu cel de la cartea anterioară, care ne spune să ne regăsim puterea interioară ca să ne vindecăm.

Pe carte apare o fată frumoasă/un înger tânăr, în natură, deasupra palmei stângi plutește o sferă de energie care seamănă cu pământul, mai apar doi porumbei și un iepuraș. În jurul ei sunt flori, la fel și în coșul pe care-l are pe brațul drept. Puterea noastră de manifestare crește atunci când stăm în natură și mulți dintre noi, cei care stăm la oraș, am uitat să ne conectăm cu natura. Un mod de a exersa și de a ne conecta, în același timp, cu natura, sunt plimbările parcuri sau ieșirile la munte sau la mare.

Să ne reamintim să aducem în noi energia naturii, energia Pământului despre care mulți dintre noi am uitat că ne susține, este sursa vieții noastre, sursa de energie și de viață pentru corpul fizic.

Un alt mesaj al cărții este să ne împământăm prin ce tehnici știe fiecare (exerciții fizice, Tai Chi Chuan sau Chi Kung etc.).

Să ne aducem aminte să ne bucurăm de energiile naturii, poate chiar să lucrăm cu spiritele naturii, cine are înclinație pentru asta. Să ne conectăm cu copacii pe lângă care trecem, cu pământul, chiar cu gheața care există peste tot, cel puțin la data citirii angelice 🙂 și să aducem aceste energii în interiorul nostru, să ne creștem nivelul energetic și cu el să manifestăm prosperitatea.

Mulți dintre noi avem ideea interesantă că avem nevoie doar de minte și că ea singură ne ajută să manifestăm prosperitatea, dar, după cum ne spune și cartea de față, avem nevoie de energie care să ne susțină ideile și intențiile pe care le alegem cu ajutorul inimii/sufletului și le formulăm cu ajutorul minții.

Un alt mesaj este că Pământul așteaptă să-i cerem ajutorul în moduri la care poate nu ne-am gândit până acum; de asemenea, să ne amintim să-i oferim și noi ajutorul nostru, pur și simplu spunând:

„Mamă Pământ, ia de la mine ce ai nevoie și ce e contribuție pentru tine, iar eu primesc de la tine tot ce e contribuție pentru mine.”

Un mesaj adițional al cărții ar fi să ne reapucăm de sport dacă am încetat de ceva vreme să mai fim activi fizic. Poate acum ne reconectăm cu puterea interioară în acest sens și ne reapucăm de o activitate fizică plăcută. Acesta poate fi un pas pe care să-l facem în luna februarie, începând cu ceva ușor făcut acasă (o idee ar fi să alegi exerciții ghidate de pe YouTube).

Direcții de luat în seamă pentru luna februarie

Din cele două cărți cu idei la care e bine să fim atenți în luna februarie, prima este Antreprenorul.

Să fii propriul angajat se potrivește cu dispoziția și intențiile tale, dacă lucrezi pentru tine îți dai voie să-ți folosești intuiția și îndrumarea divină. Noi, îngerii, suntem colegii tăi de muncă, de echipă și rămânem întotdeauna alături de tine ca să-ți asigurăm succesul în toate modurile.

Este o carte cu un mesaj foarte frumos mai ales pentru noi, cei care suntem antreprenori și care am ales să mergem pe un drum care unora le poate părea mai greu.

Să ne aducem aminte, ca antreprenori care poate lucrează uneori de dimineață până seara și 24/7, că avem această echipă de lumină, avem sprijinul îngerilor/arhanghelilor/ființelor de lumină și pe partea de antreprenoriat, nu doar pe drumul căutărilor spirituale.

Pur și simplu avem ajutor și în administrarea de zi cu zi a afacerii; le putem cere să ne ajute la contabilitate, de exemplu, sau să trimită către noi clienți noi pentru produsele, cursurile, terapiile sau pentru orice altceva facem noi frumos.

Pe carte apare un înger care aprinde din făclia lui un foc dintr-o urnă: să ne aducem aminte să ne alimentăm și noi de la energia echipei noastre de lumină. Ei sunt acolo să ne ajute: putem să cerem câte un înger pentru fiecare proiect, pentru fiecare inițiativă sau pur și simplu vorbim cu toată echipa de lumină să ne ajute pentru X, Y și Z pentru că îngerii sunt energii care vor să ne sprijine, totul e să ne conectăm cu ele și să le lăsăm să se exprime și prin ceea ce facem noi ca antreprenori.

Un alt mesaj pe care l-am primit: să ne reîntoarcem către noi și să ne readucem aminte de ce am devenit antreprenori. Poate uneori ne este greu și vrem să ne lăsăm de munca pe cont propriu, vrem să ne găsim o slujbă sigură, cu ghilimelele de rigoare, bineînțeles. Însă, dacă ne reconectăm cu valorile noastre, așa cum am vorbit pentru cartea nr.2, putem să ne readucem mai ușor aminte de ce am luat decizia să fim antreprenori, să ne conectăm din nou cu resursele noastre interioare și să ne continuăm drumul de antreprenoriat.

A doua carte se numește Ask, cere, care a apărut și în citirea pentru anul 2019.

Cere

Cere

Pe carte apare un îngeraș frumos, în poziție de rugăciune, care ne aduce aminte să cerem ajutorul ființelor de lumină în orice situație din luna februarie, iar ele se vor pune imediat în mișcare să ne ajute. Să ne aducem aminte că ei pot să ne ajute doar dacă le cerem ajutorul și, dacă ne gândim uneori că nu ne ajută nici un înger, este poate doar pentru că pur și simplu am uitat să le cerem ajutorul pentru acea situație.

Așa încât, de fiecare dată când avem o situație când ni se pare că nu avem ajutor, că nu există soluții, ne aducem aminte de această carte, cerem, ne deschidem, ne conectăm, printr-o meditație sau oricum alege fiecare, cu ființele din echipa noastră de lumină și le cerem ajutorul pentru situația respectivă.

Ne aducem aminte că ei sunt colegii nostri de echipă, nu sunt ființe cărora să ne adresăm ca unor zei, să le implorăm ajutorul, ci pur și simplu sunt colegii noștri la care ne ducem cu un proiect și le cerem să ne ajute.

Apoi, pasul următor este să ne deschidem să primim ajutorul, să fim atenți, pentru că ajutorul poate veni printr-o persoană, printr-o situație sau prin ceva ce citim sau o remarcă pe care o auzim pe stradă, care să ne dea ideea prin care să rezolvăm situația noastră.

De asemenea, mai e un lucru de care să ținem cont: Universul poate nu se mișcă atât de repede pe cât ne închipuim noi. Deci, dacă cerem ajutorul acum și nu îl primim în următoarele 5 minunte, să nu zicem: “Ah, îngerii sunt prea ocupați, eu sunt o persoană insignifiantă, nu mă ajută nimeni, aoleu, ce mă fac? Trebuie să așteptăm, să fim deschiși, pentru că Universul, prin ființele de lumină, vrea să ne ajute, Pământul vrea să ne ajute.

Poate cel mai sigur și simplu mod este să cerem Mamei Pământ ajutorul dacă uităm sau pur și simplu nu știm cărui înger/arhanghel să-i cerem ajutorul. Ne conectăm, ne împământăm și cerem ajutorul Mamei Pământ pentru că ea, ca orice mamă, sigur o să ne ajute.

Nu este nevoie să facem noi totul singuri. Uneori ni se pare că putem să facem totul singuri, dar acest lucru, deși poate e adevărat, ne consumă toate resursele interioare, în loc să apelăm la prieteni de încredere, la valorile noastre care ne susțin, la familia noastră de lumină, la sursele de putere din exterior. Să ne amintim că nu suntem singuri la modul egoist, adică o singurătate provenită din ego, lângă noi avem mereu sprijin, inclusiv surse nebănuite de ajutor, pe care nici nu ni le putem închipui, dar putem să le descoperim în această minunată lună februarie.

Februarie, pe scurt

Deci luna februarie este o lună frumoasă; avem:

– energia masculină/bărbații care se conectează cu prietenii și creează ceva frumos împreună, se deschid și îi încurajează și pe prieteni să se deschidă către ei

– energia feminină/femeile e bine să-și păstreze direcția și să-și apere principiile sau să apere acele idei și proiecte pe care le consideră corecte și care se aliniază cu valorile lor, orice ar spune ceilalți, să nu se retragă, să nu cedeze, bineînțeles într-un mod feminin, folosindu-și puterea inimii

– pe partea de sănătate, să ne reamintim cine suntem și că avem putere în interior; suntem copiii iubiți ai lui Dumnezeu/ai Universului; să ne conectăm cu iubirea și energia divină care sunt reflectate în puterea și iubirea din interiorul nostru; să fim conștienți că ne putem vindeca/putem alege vindecarea și prin propriile puteri. Asta nu înseamnă că nu căutăm sprijin în medicină clasică și/sau în medicina alternativă.

– pentru prosperitate, să ne aducem aminte că avem nevoie și de energie, nu doar de puterea mentală, ca să ne manifestăm scopurile materiale; să ne amintim să ne conectăm cu natura/cu Pământul

– ultimele două cărți – Antreprenor și Cere: dacă suntem antreprenori: e un lucru bun să ne continuăm acest drum, folosindu-ne intuiția și îndrumarea divină și să cerem ajutorul ființelor de lumină

Ultima carte – cere – când avem o situație pe parcursul lunii să ne aducem aminte să cerem ajutor îngerilor și în special Mamei Pământ care este întotdeauna aici, alături de noi, și vrea să ne ajute.

Și citirea de azi este una frumoasă, plină de lumină, plină de iubire, care ne aduce aminte să fim conectați și la sursele din cer și la pământ, cât și la energia proprie. Nu suntem singuri niciodată: avem ajutor de la prietenii noștri fizici, avem puterea interioară să ne susținem ideile și să ne vindecăm, să ne manifestăm scopurile materiale. De asemenea, suntem întotdeauna ajutați de familia noastră de lumină și de Mama Pământ.

Să vă fie cu folos și m-aș bucura să primesc idei și mesaje de la voi.

Scris de Miruna Macavei

Alchemist of light and joy. Magic booster. Explorer of Consciousness. 0720-029877. miruna@simplitao.ro.

Comentarii

comentarii

20 de lecții Feng Shui pentru mai multă sănătate și prosperitate.

Nu-ți mai umple casa de ”chinezării” fără rost la sfaturile vecinilor.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.

7+1 exerciții simple pentru relaxare pe care le poți face oriunde și oricând.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.