Analiza Feng Shui pentru spațiul tău

Când simți că e momentul pentru mai multă armonie sau o schimbare, e timpul să apelezi la Feng Shui. Începe să lucrezi cu echipa noastră și vei primi o evaluare personalizată pentru locuinţa sau biroul tău, totul fiind cuprins într-o mapă completă.
Pe lângă ea, îți oferim ajutor pe tot parcursul amenajărilor și îți suntem aproape când ai întrebări.

Consultatii Feng Shui

Alege serviciul Feng Shui care ți se potrivește

1. Consultaţii pentru casele şi birourile deja construite

Te ajutăm să-ți optimizezi energiile acasa şi la birou ca să ai armonie în relaţiile afective, sănătate şi prosperitate în afaceri. Sugestiile din evaluarea Feng Shui tradițional din partea echipei noastre se vor încadra armonios în amenajarea ta.

Apelează la noi pur și simplu ca să-ți meargă mai bine sau atunci când vrei să faci o schimbare în spațiul tău (reamenajare).

  • Pentru locuinţe, investiţia ta este de 10 euro pe metrul pătrat, calculată la suprafaţa utilă, cu un minim de 500 de euro pentru spaţiile mai mici (garsoniere), 700 de euro pentru apartamente până în 100 mp. Pentru suprafețe mai mari, vă rugăm să ne sunați direct la 0720-029877 (Miruna).
  • Pentru birouri şi afaceri, investiţia este de 12 euro pe metrul pătrat, cu un minim de 800 de euro pentru birourile mici. Pentru suprafețe mai mari, vă rugăm să ne sunați direct la 0720-029877 (Miruna).

2. Ți-ai cumpărat terenul și vrei să-ți faci o “casă Feng Shui”. Te ajutăm și atunci!

Aici sunt mai mulți pași:

  • Alegem cea mai bună zonă a terenului pentru construcţie;
  • Alegem cea mai bună direcție pentru faţada energetică pentru perioada în care va fi construită, ca să ai parte de relaţii armonioase, sănătate şi o situaţie financiară din ce în ce mai bună;
  •  Desenăm la scară cel mai bun proiect al planului casei, și apoi îți oferim sfaturi ție și şi arhitectului/designerului tău referitor la cele mai bune secţiuni ale clădirii, cum ar fi intrările benefice, un dormitor principal cu cel mai bun Qi, spaţiu pentru birouri, amenajarea de interior.
  • Lucrăm alături de designer pentru amenajare și îți facem o vizită când locuința ta e gata!
  • Investiţia ta este de 17 euro pe metrul pătrat, calculată la viitoarea suprafaţă utilă a casei.

Cum se face consultația de Feng Shui tradițional

1. Ne întâlnim cu tine la spațiul tău.

Ne vom întâlni la fața locului ca să facem măsurătorile cu busola specială Luo Pan, să evaluăm mediul înconjurător şi să luăm alte date necesare (anul de construcție/renovare a clădirii). Tot atunci vei primi explicaţii detaliate despre Feng Shui tradiţional şi despre şcoala Stelelor Zburătoare (Fei Xing Pai) pe care o folosim.

2. Creăm și analizăm configurația și îți scriem raportul.

Măsurătorile magnetice făcute cu busola Luo Pan sunt combinate cu data construirii cladirii sau cu data ultimei renovari majore. Aceste două coordonate (spaţiu-timp) ne ajută să aflăm caracteristicile şi potenţialul energetic al clădirii și să-I stabilim configurația lui energetică.

După luarea în considerare a acestor informaţii, a datelor de naştere ale tale şi ale altor persoane ce locuiesc în imobil, precum şi după analizarea atentă a clădirii şi mediului înconjurător, îți vom recomanda în scris soluţii precise pentru echilibrarea şi optimizarea energiilor locuinţei sau biroului.

3. Ne întâlnim să-ți explicăm raportul tău Feng Shui.

Următoarea întâlnire va fi peste 4 – 7 zile. Vei afla atunci că soluţiile recomandate cel mai des în Feng Shui-ul clasic sunt cele cinci elemente naturale: lemnul, focul, pamantul, metalul si apa, exprimate în forme şi culori şi nu obiecte asociate de obicei cu Feng Shui (statuete, broască, amulete, etc.).

 

CONSULTANȚA ULTERIOARĂ – cum ții legătura cu noi când mai întrebări.

După ce vei primi raportul și explicațiile detailate, ne poți contacta pentru consultații de minim o oră în care ne poți pune întrebările pe care le mai ai. Consultanța ulterioară este de 100 de euro ora.

Raportul scris de Feng Shui tradițional

Raportul scris de Feng Shui traditional cuprinde:

 

  • Configuraţia Fei Xing suprapusă peste planul apartamentului/casei/biroului tău
  • Zonele benefice pentru fiecare locatar
  • Remedii și amplificatori
  • Indicaţii pentru designul interior (culori, amplasarea mobilierului)
  • Analiza detaliată a configuraţiei şi sugestiile detaliate privind aplicarea principiilor Feng Shui în apartamentul, casa sau biroul dvs.

Raportul are explicaţii detaliate şi imagini (scheme) care privesc:

  • Tipul configuraţiei energetice a casei/biroului dvs.
  • Caracteristici speciale ale configuraţiei (dacă există)
  • Localizarea şi modul de activare a energiei perioadei curente 8 (prosperitatea curentă)
  • Activarea altor energii benefice
  • Evitarea zonelor negative
  • Compatibilitatea dvs. cu zonele folosite frecvent (dormitor sau birou)
  • Modul în care configuraţia este activată de mediul exterior

Mapa cuprinde materiale ajutătoare:

  • Date de contact pentru persoane care se ocupă de confecţionarea fântânilor (folosite pentru activarea energiilor Yang pozitive, în special cele care aduc succes financiar)
  • Date de contact pentru arhitecţi şi designeri de interior
  • Informaţii și imagini clare despre aplicarea remediilor şi amplificatorilor în funcție de cele cinci elemente
Analiza îți arată destinul general care este posibil să se întample în spaţiul în care locuiești sau lucrezi, activităţile care îți pot aduce prosperitate, locurile benefice pe care este bine să le folosești (pentru pat, birou), schema de culori pe fiecare cameră, amplasarea mobilierului, etc.

Sună-ne la 0722-197874 să afli cum să obții armonie, sănătate și prosperitate folosind principiile Feng Shui tradițional.

    Numele tău (obligatoriu)

    Adresa ta de email (obligatoriu)

    Numar telefon

    Mesajul tău pentru noi