fuziunea-5-elemente_Romania-Simplitao-1-1

CURS INTENSIV DE ALCHIMIE INTERNĂ AVANSATĂ

„FUZIUNEA CELOR 5 ELEMENTE”

predat de Jutta Kellenberger, instructor senior TAO

8 – 9 OCTOMBRIE 2016, sala Emerald, etaj 6, Hotel Ramada Nord, str.Daniel Danielopolu nr.44A

sector 1 (zona Satul Francez), București

Continuă-ți aventura pe calea alchimiei!

În vechime, în decursul practicilor meditative, maeştrii taoişti şi-au îndreptat atenţia asupra interiorului fiinţei umane, descoperind un întreg Univers. În timpul explorărilor acestuia şi-au dat seama că este identic cu Universul exterior şi că prin conectarea celor două, oamenii au acces la potenţialul extraordinar pe care îl oferă această conexiune. În esenţă, practica de fuziune a celor cinci elemente reprezintă o cale de interconectare mai puternică a Universului interior cu cel exterior.

Acesta este un curs intensiv cu un conținut complex, iar ca să obțineți maximul de avantaje ideal ar fi să faceți mai întâi cursul introductiv de fuziuni din 18 octombrie, detalii aici.

Adună puterea virtuților în corpul tău de lumină!

Creează-ți corpul de lumină

În timpul exersării tehnicilor de fuziune, vei crea propriul corp energetic (corpul de lumină) pe care îl poţi folosi apoi pentru a te conecta şi a comunica cu Universul din afara ta.

Vei învăţa formule clare prin care:

  • vei crea legături între organele de simţ şi cele cinci emoţii principale legate de cele cinci organe interne
  • vei purifica energiile interioare şi le vei acumula i în puncte specifice din corpul energetic
  • vei aduna toate aceste energii purificate în perla de lumină
  • vei circula perla în interiorul corpului, prin meridianele energetice, în special orbita microcosmică, şi vei activa şi condensa energiile Pământului şi Cerului
  • vei creşte puterea perlei şi vei crea corpul energetic (sufletesc) ce va sta la baza practicilor superioare Kan şi Li.

„Singura forţă adevărată din Univers este cea a virtuţilor. Aceasta este aceeaşi forţă cu forţa Universală a stelelor şi planetelor. Pentru a canaliza această forţă bună în jos, înspre dumneavoastră, aveţi nevoie să cultivaţi forţele iubirii, bunătăţii, bucuriei şi blândeţii.”

Maestrul Mantak Chia

Ca pregătire pentru curs: este obligatoriu ca practicile fuziunii să fie făcute după ce treceţi de nivelul practicilor de bază (orbita microcosmică, surâsul interior, sunetele vindecătoare). Dacă ați exersat deja tehnicile de bază, ca pregătire pentru acest curs vă recomandăm să veniți la cursul introductiv de Fuziune a celor 5 elemente din 18 septembrie, detalii aici.

Cursul costă 185 de euro şi vă puteţi înscrie cu un mesaj la miruna @ simplitao.ro sau prin formularul de mai jos (veţi primi contul pentru avansul de 85 de euro care vă confirmă locul la curs).

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Numar telefon

Mesajul tău pentru noi