Meditații online prin Zoom
Cursuri Chi Kung la sală

Exersează cu Costin Vasile, instructor senior Universal Healing Tao și Miruna Macavei, instructor certificat, practicile taoiste predate de maestrul Mantak Chia: activarea micului circuit celest, tehnica sunetelor vindecătoare, meditația surâsului interior, fuziunea celor 5 elemente, World Link Meditation – conectarea cu Universul, Wisdom Chi Kung – Chi Kung-ul înțelepciunii, Tao of Love, etc.

Detalii la costin @simplitao.ro, 0722-197874.

Practici TAO: 2022 @ online - apasă pentru program

Cursuri TAO: 2022 @ la sală - apasă pentru program

Acreditare Universal Healing Tao - curs instructori asociați

  • pe tot parcursul anului 2022 – cursul de instructori asociați și examen de acreditare – scrieți-ne un mesaj la costin @ simplitao.ro dacă vă încadrați în condițiile de intrare la curs
  • Dacă îndeplinești cerințele ca să devii instructor asociat, te rugăm sună-l pe Costin Vasile, instructor senior, ca să discuți condițiile de participare și acreditarea.

Exersări de Tai Chi Chuan/Taijiquan în București
Cursuri intensive la sală în București
Tabăra Simplitao la Bran

Exersează cu Costin Vasile, instructor de Tai Chi Chuan și instructor sportiv autorizat, elementele fundamentale și taolu-uri de Tai Chi Chuan.

Detalii la costin @simplitao.ro, 0722-197874.

Tai Chi Chuan 2022 - apasă pentru program

  • Pentru exersarea la sală, vă rugăm sunați la 0722-197874 (Costin Vasile, instructor sportiv Tai Chi Chuan) și intrați pe pagina exersare în grup.

Cursuri Tai Chi Chuan: 2022 @ la sală - apasă pentru program

Tabăra Simplitao în natură: 2022 @ Snagov - apasă pentru program

Cursuri Access Bars

Predate Miruna Macavei, facilitatori acreditat internațional

Access Bars este o tehnică-terapie-mod de viață. Lucrezi la nivel profund energetico-informațional ca să redevii relaxat, bucuros, plin de poftă de viață. Poți folosi ședintele de Bars ca să facilitezi schimbări în toate ariile vieții tale (sănătate, somn, greutatea corpului, stress, bani, carieră, sex și relații, anxietate). După curs devii practicant de Access Bars și poți oferi terapia familie, prietenilor și clienților. Detalii despre cursul de Bars aici.

Poți să ne ceri să organizăm un curs privat doar pentru tine și prietenele tale.

Înscrie-te la miruna @ simplitao.ro sau la 0720-029877.

Access Bars 2022 @ București - apasă pentru program

Mentorat de Feng Shui

„Feng Shui tradițional – de la principii fundamentale la aplicații practice”
La cerere @ București și alte orașe

Vrei mai multă sănătate, somn odihnitor, success la studii? Lucrezi de acasă și te interesează să ai prosperitate în afacerea ta? Vrei să-ți găsești un partener/o parteneră de viață? Cauți mai multă armonie în familie și în cuplu? Daca ai un raspuns afirmativ la oricare din intrebarile de mai sus inseamna ca acest curs-mentorat este pentru tine. Află mai multe aici.