Septembrie

Curs intensiv practic

„Activează-ți energia vitală – meditații și exerciții pentru sănătate, energie și protecție”

22 – 23 septembrie @ București

Învață să te vindeci, să fii energic/ă și plin/ă de strălucire. Exersează-ți corpul și mintea cu practici taoiste pentru sănătate și echilibru. Află mai multe.

Curs de alchimie internă

„Fuziunea celor 5 elemente, Tao Yin și Tantien Chi Kung”

28 – 29 septembrie @ București

Creează energie și armonie în interiorul tău. Rafinează-ți energiile și creează-ți propriul corp energetic (corpul de lumină) prin alchimia fuziunii celor 5 elemente. Află mai multe.

Curs de terapie prin vibrație

„Curs de terapie Tok Sen – armonia vindecării (Chi Nei Tsang III)”

30 septembrie – 2 octombrie @ București

Învață să elimini blocajele fizice și energetice din corp folosind vibrațiile vindecătoare produse de instrumentele specifice Tok Sen. Terapia corporală totală Tok Sen te ajută să elimini blocaje și încordări fizice și energetice, să crești circulația sanguină și să fii mai sănătos și mai relaxat, cu mai puțin stres. Află mai multe.

Octombrie

Curs introductiv intensiv

„Tai Chi Chuan, stilul Chen”

13 – 14 octombrie @ București

Vino la curs și învată bazele stilului tradițional de Chen Tai Chi: Dao Yin Tu Na, Chan Si Gong, precum și două Taolu-uri. Înscrie-te la costin @ simplitao .ro sau la 0722197874. Află mai multe aici.

Noiembrie

Curs intensiv de Chi Kung

„Conectează-te cu puterea Universului!”

3 – 4 noiembrie @ Cluj

Vino la cursul intensiv de Chi Kung de la Cluj și învată cum să fii mai plin de energie și sănătate și cum să te protejezi de negativitate pe tine, cei dragi și planurile tale. Înscrie-te la lorenaiulia @ yahoo. com sau prin formular. Află mai multe aici.

Curs intensiv de Chi Kung

„Tao pentru sănătate, putere și înțelepciune”

17 – 18 noiembrie @ București

Vino la curs și învată cele mai bune tehnici taoiste pentru vitalitate, putere și mai multă înțelepciune în viața de zi cu zi. Înscrie-te la costin @ simplitao. ro com sau la 0722-197874.

Curs Qigong 2 Popup