Cursuri Chi Kung / Qigong în sală

Meditații online prin Zoom

Exersează cu Costin Vasile, instructor senior Universal Healing Tao și Miruna Macavei, instructor certificat, practicile taoiste predate de maestrul Mantak Chia: activarea micului circuit celest, tehnica sunetelor vindecătoare, meditația surâsului interior, fuziunea celor 5 elemente, World Link Meditation – conectarea cu Universul, Wisdom Chi Kung – Chi Kung-ul înțelepciunii, Tao of Love, etc.

Detalii la costin @simplitao.ro, 0722-197874.

Practici TAO: martie 2020 @ București + online - apasă pentru program

  • 18 martie, miercuri – meditație online prin Zoom

Cursuri intensive de Chen Tai Chi Chuan/Taijiquan în București

Tabăra TAO la Bran, a 10-a ediția

Exersează cu Costin Vasile, instructor de Tai Chi Chuan, instructor sportiv autorizat, elementele fundamentale și taolu-urile 13 forme și 74 de forme din stilul Chen Tai Chi tradițional.

Detalii la costin @simplitao.ro, 0722-197874.

Chen Tai Chi Chuan @ București, Iași și Bran - apasă pentru program

Cursuri Access Bars

Predate de Costin Vasile și Miruna Macavei, facilitatori acreditați internațional

Access Bars este o tehnică-terapie-mod de viață. Lucrezi la nivel profund energetico-informațional ca să redevii relaxat, bucuros, plin de poftă de viață. Poți folosi ședintele de Bars ca să facilitezi schimbări în toate ariile vieții tale (sănătate, somn, greutatea corpului, stress, bani, carieră, sex și relații, anxietate). După curs devii practicant de Access Bars și poți oferi terapia familie, prietenilor și clienților. Detalii despre cursul de Bars aici.

Înscrie-te la costin @ simplitao.ro sau la 0722-197874.

Access Bars: februarie - martie 2020 @ București - apasă pentru program

  • 25 martie, miercuri

Curs Access Energetic Facelift

Predate de Miruna Macavei, facilitator acreditat internațional

Access Energetic Facelift este o terapie blândă pentru fața și corpul tău. Aduci lumină pe față, vindecare în corp și liniște în viață.

Facelift lucrează cu o serie de energii și procese puternice de vindecare și transformare. După curs vei deveni practicant de Facelift și poți oferi terapia familiei, prietenilor și clienților.

Înscrie-te la miruna@simplitao.ro și 0720029877.

Energetic Facelift: martie - aprilie 2020 @ București - apasă pentru program

  • 21 martie, sâmbătă
  • 8 aprilie, miercuri
  • 25 aprilie, sâmbătă

Mentorat de Feng Shui

„Feng Shui tradițional – de la principii fundamentale la aplicații practice”
La cerere @ București și alte orașe

Vrei mai multă sănătate, somn odihnitor, success la studii? Lucrezi de acasă și te interesează să ai prosperitate în afacerea ta? Vrei să-ți găsești un partener/o parteneră de viață? Cauți mai multă armonie în familie și în cuplu? Daca ai un raspuns afirmativ la oricare din intrebarile de mai sus inseamna ca acest curs-mentorat este pentru tine. Află mai multe aici.