Curs sistem mentorat,

se organizeaza la cerere, nu are date fixe

Curs de Feng Shui
„Feng Shui tradițional – de la principii fundamentale la aplicații practice”
La cerere @ București și alte orașe

Vrei mai multă sănătate, somn odihnitor, success la studii? Lucrezi de acasă și te interesează să ai prosperitate în afacerea ta? Vrei să-ți găsești un partener/o parteneră de viață? Cauți mai multă armonie în familie și în cuplu? Daca ai un raspuns afirmativ la oricare din intrebarile de mai sus inseamna ca acest curs este pentru tine.  Află mai multe aici.

Septembrie

Curs de alchimie internă Fuziunea celor 5 elemente
„The Light of Consciousness”

 21 septembrie @ București

Readu energia și armonia în interiorul tău. Rafinează-ți energiile și creează-ți propriul corp energetic (corpul conștient, de lumină) prin formulele alchimiei fuziunii. Află mai multe.

Octombrie

Curs intensiv de Chi Kung
„Inițiere în energetica taoistă”
5 – 6 octombrie @ București

Știai că energiile armonizării și vindecării se află în tine? Cum ar fi să le folosești ca să obții sănătate, o relație armonioasă de cuplu și în afaceri și mult mai multă fericire? Te așteptăm cu drag să-ți descătușezi magia interioară prin practicile chinezești! Află mai multe aici.

Octombrie

Întâlniri live

„Energetics of Creation”

9 octombrie @ București

Te invităm să-ți creezi alături de noi viața conștientă pe care știi că o poți avea, dar pentru care poate n-ai încă instrumentele potrivite. La fiecare întâlnire vom lucra energetico-informațional pe teme legate de conștiință, alegere, sănătate, relații, bani. Înscrie-te la miruna @ simplitao.ro sau la 0720-029877.

Octombrie

Curs intensiv în timpul săptămânii (miercuri)

„Access Bars”

16 octombrie @ București

Access Bars este o tehnică-terapie-mod de viață. Lucrezi la nivel profund energetico-informațional ca să redevii relaxat, bucuros, plin de poftă de viață. Poți folosi ședintele de Bars ca să facilitezi schimbări în toate ariile vieții tale (sănătate, somn,  greutatea corpului, stress, bani, carieră, sex și relații, anxietate). Detalii aici. Înscrie-te la costin @ simplitao.ro sau la 0722-197874.

Octombrie

Curs introductiv intensiv

„Chen Taiji for Consciousness”
19 – 20 octombrie @ București

Vino la curs și învată bazele stilului tradițional de Chen Taiji Quan: Dao Yin Tu Na, Chan Si Gong, precum și două Taolu-uri. Înscrie-te la costin @ simplitao .ro sau la 0722197874. Află mai multe aici.

Octombrie

Întâlniri ONLINE prin Zoom

„Energetics of Creation”

23 octombrie @ oriunde ești

Te invităm să-ți creezi alături de noi viața conștientă pe care știi că o poți avea, dar pentru care poate n-ai încă instrumentele potrivite. La fiecare întâlnire vom lucra energetico-informațional pe teme legate de conștiință, alegere, sănătate, relații, bani. Înscrie-te la miruna @ simplitao.ro sau la 0720-029877.

Octombrie

Curs intensiv de weekend (sâmbătă)

„Access Bars”

26 octombrie @ București

Access Bars este o tehnică-terapie-mod de viață. Lucrezi la nivel profund energetico-informațional ca să redevii relaxat, bucuros, plin de poftă de viață. Poți folosi ședintele de Bars ca să facilitezi schimbări în toate ariile vieții tale (sănătate, somn,  greutatea corpului, stress, bani, carieră, sex și relații, anxietate).  Detalii aici. Înscrie-te la costin @ simplitao.ro sau la 0722-197874.

Septembrie – octombrie 2019

Curs de masaj terapeutic chinezesc

„Chi Nei Tsang II – V – eliminarea energiilor negative (II), cu tehnici din pulsurile vieții (V)”

30 septembrie – 3 octombrie 2019 @ București

Treci la nivelul următor din terapia Chi Nei Tsang cu nivelui II, în care au fost încorporate și tehnici din nivelul V (pulsurile vieții). Vei lucra pe abdomen și pe anumite puncte din corp ca să elimini vânturile negativa care produc boli. Cursul este predat de maestra Jutta Kellenberger din Tailanda. Află mai multe.

2020

Tai Chi Chuan și Qigong în natură

„Tabăra TAO la munte”

 2020 @ Bran”

Vino din nou la Bran la a 10-a ediție a taberei TAO ca să exersezi forme de Tai Chi Chuan din stilul Chen tradițional alături de profesorul tău, Costin Vasile, în mijlocul energiilor relaxante ale naturii. Apasă aici ca să afli mai multe.