Martie 2019

Curs de masaj terapeutic chinezesc

„Chi Nei Tsang I – detoxificarea organelor interne”

30 martie – 2 aprilie @ București

Învață să elimini blocaje și încordări fizice și energetice în principal din zona abdomenului, să crești circulația sanguină și să fii mai sănătos și mai relaxat. Cursul este predat de maestra Jutta Kellenberger din Tailanda. Află mai multe.

Aprilie 2019

Curs introductiv intensiv
„Tai Chi Chuan, stilul Chen – inițiere și consolidare”
6 – 7 aprilie @ București

Vino la curs și învată bazele stilului tradițional de Chen Tai Chi: Dao Yin Tu Na, Chan Si Gong, precum și două Taolu-uri. Înscrie-te la costin @ simplitao .ro sau la 0722197874. Află mai multe aici.

Mai – iunie 2018

Tai Chi Chuan și Qigong în natură

„Tabăra TAO la munte”

31 mai – 2 iunie 2019 @ Bran

Vino din nou la Bran la a 9-a ediție a taberei TAO ca să exersezi forme de Tai Chi Chuan din stilul Chen tradițional alături de profesorul tău, Costin Vasile, în mijlocul energiilor relaxante ale naturii. Apasă aici ca să afli mai multe.

Septembrie 2019

Curs de alchimie internă

„Iluminarea Kan și Li, nivelul I”

28 – 29 septembrie 2019 @ București

Învață să-ți purifici mult mai puternic organele interne și creierul folosind energia specială creată din fuziunea elementelor apă (Kan) și foc (Li). Află cum să atragi mai multă forță primordială în interiorul tău. Începe crearea și  manifestarea corpului tău spiritual. Cursul este predat de maestra Jutta Kellenberger din Tailanda.

Detalii în curând.

Septembrie – octombrie 2019

Curs de masaj terapeutic chinezesc

„Chi Nei Tsang II – V – eliminarea energiilor negative (II), cu tehnici din pulsurile vieții (V)”

30 septembrie – 3 octombrie 2019 @ București

Treci la nivelul următor din terapia Chi Nei Tsang cu nivelui II, în care au fost încorporate și tehnici din nivelul V (pulsurile vieții). Vei lucra pe abdomen și pe anumite puncte din corp ca să elimini vânturile negativa care produc boli. Cursul este predat de maestra Jutta Kellenberger din Tailanda. Află mai multe.

Curs Qigong 2 Popup