Ianuarie 2019

 

Curs intensiv
„Inițiază-te în magia Chi Kung-ului – energie, armonie, vindecare”
26 ianuarie @ București

Știai că energiile armonizării și vindecării se află în tine? Cum ar fi să le folosești ca să obții sănătate, o relația armonioasă de cuplu și în afaceri și mult mai multă fericire? Te așteptăm cu drag să-ți descătușezi magia interioară prin practicile chinezești! Înscrie-te la costin @ simplitao. ro. Află mai multe aici.

Februarie 2019

Curs introductiv intensiv
„Tai Chi Chuan, stilul Chen – inițiere și consolidare”
2 – 3 februarie @ București

Vino la curs și învată bazele stilului tradițional de Chen Tai Chi: Dao Yin Tu Na, Chan Si Gong, precum și două Taolu-uri. Înscrie-te la costin @ simplitao .ro sau la 0722197874. Află mai multe aici.

 

Curs intensiv de Chi Kung
„Magia conectării cosmice – purificare, protecție, putere”
23 februarie @ București

Cum ar fi dacă ai avea acces la sursele cosmice de energie? Cât de ușor ți-ar fi să te protejezi pe tine, familia și afacerile tale? Ce alte lucruri minunate mai poți face cu aceste energii? Vino la curs și află! Înscrie-te la costin @ simplitao .ro sau la 0722197874. Află mai multe aici.

Martie 2019

Curs de masaj terapeutic chinezesc

„Chi Nei Tsang I – detoxificarea organelor interne”

30 martie – 2 aprilie @ București

Învață să elimini blocaje și încordări fizice și energetice în principal din zona abdomenului, să crești circulația sanguină și să fii mai sănătos și mai relaxat. Cursul este predat de maestra Jutta Kellenberger din Tailanda. Află mai multe.

Mai 2019

Curs de alchimie internă
„Fuziunea celor 5 elemente”

4 mai @ București

Readu energia și armonia în interiorul tău. Rafinează-ți energiile și creează-ți propriul corp energetic (corpul de lumină) prin formulele alchimiei fuziunii. Află mai multe.

Septembrie 2019

Curs de alchimie internă

„Iluminarea Kan și Li, nivelul I”

28 – 29 septembrie 2019 @ București

Învață să-ți purifici mult mai puternic organele interne și creierul folosind energia specială creată din fuziunea elementelor apă (Kan) și foc (Li). Află cum să atragi mai multă forță primordială în interiorul tău. Începe crearea și  manifestarea corpului tău spiritual. Cursul este predat de maestra Jutta Kellenberger din Tailanda.

Detalii în curând.

Septembrie – octombrie 2019

Curs de masaj terapeutic chinezesc

„Chi Nei Tsang II – V – eliminarea energiilor negative (II), cu tehnici din pulsurile vieții (V)”

30 septembrie – 3 octombrie 2019 @ București

Treci la nivelul următor din terapia Chi Nei Tsang cu nivelui II, în care au fost încorporate și tehnici din nivelul V (pulsurile vieții). Vei lucra pe abdomen și pe anumite puncte din corp ca să elimini vânturile negativa care produc boli. Cursul este predat de maestra Jutta Kellenberger din Tailanda. Află mai multe.

Curs Qigong 2 Popup