Aprilie 2018

Participare la festival

„Împreună pentru o viață conștientă”

21 – 22 aprilie 2018, The ARK București

Te invităm să participi la festivalul organizat de Asociația Inner Creation. Noi vom fi acolo cu o conferință activă și practică despre tehnicile chinezești. Detalii la www.innercreation.ro. Află mai multe și pe Facebook

Mai 2018

Tai Chi Chuan în natură, relaxare și masaj

„Programul SereniTAO”

11 – 13 mai, Country Spa, Snagov

Te invităm la Country Spa la un nou program de relaxare și revitalizare! Vei exersa Tai Chi Chuan alături de Costin, în mijlocul energiilor naturale, vei face o baie de pădure – Shinrinyoku sau te vei răsfăța cu un masaj făcut de terapeuții Country Spa. Află mai multe din evenimentul de pe FB sau suna-l pe Costin la 0722197874.

Curs de inițiere în Chi Kung/Qigong

„Alchimia energiei și a emoțiilor”

19 – 20 mai, Cluj

Te invităm la Cluj să te inițiezi în tehnicile fundamentale de Chi Kung. Ve învăța cum să-ți activezi energiile interne, cum să-ți echilibrezi emoțiile și cum să-ți structurezi un program practic de exersare. Apasă aici ca să afli mai multe.

Tai Chi Chuan și Qigong în natură

„Tabăra TAO la munte”

25 – 27 mai, Bran

Vino din nou la Bran la a 8-a ediție a taberei TAO ca să exersezi forme de Tai Chi Chuan din stilul Yang și Chen alturi de Costin Vasile, instructor Tao, în mijlocul energiilor relaxante ale naturii. Apasă aici ca să afli mai multe.

Iunie 2018

Chen Taiji la București

„Workshop cu marele maestru Zhu Tiencai”

8  – 10 iunie, sala Lucian Grigorescu (fosta sală Floreasca), București

Vino să participi la workshop-ul intensiv de Chen Taiji cu marele maestru Zhu, invitat în premieră în România de discipolul său, domnul profesor Florin Szondi . Află mai multe.

Curs Qigong 2 Popup