Meditații online prin Zoom
Cursuri Chi Kung la sală

Exersează cu Costin Vasile, instructor senior Universal Healing Tao și Miruna Macavei, instructor certificat, practicile taoiste predate de maestrul Mantak Chia: activarea micului circuit celest, tehnica sunetelor vindecătoare, meditația surâsului interior, fuziunea celor 5 elemente, World Link Meditation – conectarea cu Universul, Wisdom Chi Kung – Chi Kung-ul înțelepciunii, Tao of Love, etc.

Detalii la costin @simplitao.ro, 0722-197874.

Practici TAO: 2021 @ online - apasă pentru program

Cursuri TAO: 2021 @ la sală - apasă pentru program

Acreditare Universal Healing Tao - curs instructori asociați

  • Dacă îndeplinești cerințele ca să devii instructor asociat, te rugăm sună-l pe Costin Vasile, instructor senior, ca să discuți condițiile de participare și acreditarea.

Exersări de Chen Tai Chi Chuan/Taijiquan în București
Cursuri intensive la sală în București
Tabăra Simplitao la Bran

Exersează cu Costin Vasile, instructor de Tai Chi Chuan, instructor sportiv autorizat, elementele fundamentale și taolu-urile 13 forme și 74 de forme din stilul Chen Tai Chi tradițional.

Detalii la costin @simplitao.ro, 0722-197874.

Chen Tai Chi Chuan 2021 - apasă pentru program

  • Pentru exersarea la sală, vă rugăm sunați la 0722-197874 (Costin Vasile, instructor sportiv Tai Chi Chuan) și intrați pe pagina exersare în grup.

Cursuri Access Bars

Predate de Costin Vasile și Miruna Macavei, facilitatori acreditați internațional

Access Bars este o tehnică-terapie-mod de viață. Lucrezi la nivel profund energetico-informațional ca să redevii relaxat, bucuros, plin de poftă de viață. Poți folosi ședintele de Bars ca să facilitezi schimbări în toate ariile vieții tale (sănătate, somn, greutatea corpului, stress, bani, carieră, sex și relații, anxietate). După curs devii practicant de Access Bars și poți oferi terapia familie, prietenilor și clienților. Detalii despre cursul de Bars aici.

Poți să ne ceri să organizăm un curs privat doar pentru tine și prietenele tale.

Înscrie-te la miruna @ simplitao.ro sau la 0720-029877.

Access Bars 2021 @ București - apasă pentru program

Curs Access Energetic Facelift

Predate de Miruna Macavei, facilitator acreditat internațional

Access Energetic Facelift este o terapie blândă pentru fața și corpul tău. Aduci lumină pe față, vindecare în corp și liniște în viață.

Facelift lucrează cu o serie de energii și procese puternice de vindecare și transformare. După curs vei deveni practicant de Facelift și poți oferi terapia familiei, prietenilor și clienților.

Poți să ne ceri să organizăm un curs privat doar pentru tine și prietenele tale.

Înscrie-te la miruna@simplitao.ro și 0720029877.

Energetic Facelift 2021 @ București - apasă pentru program

Mentorat de Feng Shui

„Feng Shui tradițional – de la principii fundamentale la aplicații practice”
La cerere @ București și alte orașe

Vrei mai multă sănătate, somn odihnitor, success la studii? Lucrezi de acasă și te interesează să ai prosperitate în afacerea ta? Vrei să-ți găsești un partener/o parteneră de viață? Cauți mai multă armonie în familie și în cuplu? Daca ai un raspuns afirmativ la oricare din intrebarile de mai sus inseamna ca acest curs-mentorat este pentru tine. Află mai multe aici.