MagicSpace – ONLINE și LIVE

Program special de purificare, transformare și încărcare energetică a spațiului tău

Când ești în comuniune cu spațiul în care locuiești sau lucrezi, poți crea magie.

Dacă ai ști cât de multe vrea să-ți dăruiască spațiul, te-ai deschide și ai primi!

Și, mai important decât toate, nu l-ai mai judeca… că e prea mic și n-ai destul loc, că e prea mare și costă prea mult întreținerea, că e prea dezordonat sau prea gol, dar niciodată destul de bun.

Cum ar fi să conștientizezi că judecățile tale distrug? Distrug magia… bucuria… puterea de creație a spațiului de unul singur și a lui împreună cu tine.

Dacă vrei să alegi altceva pentru și cu spațiul din jurul tău, cheamă-mă să ne jucăm împreună în magia lui.

Spațiul e viu, e conectat la tine, la Pământ, la conștiință.

Cum ar fi să le accesezi și să creezi din puterea lor?

Alege MagicSpace și vei simți lumina, efervescența și conștiința unui spațiu viu. A unui loc ce te îmbrățișează, te iubește și alături de care creezi bucurie, sănătate, prosperitate și orice altceva dorești.

Pe lângă transformarea pe care o vom face împreună când ne întâlnim, vei primi instrumente cu care vei continua să transformi și să creezi!

După cum ți-ai dat seama, facilitarea pentru spațiu include facilitare pentru tine, deci fii pregătit/ă pentru transformare multidimensională!

Sesiunea MagicSpace începe de la 760 de lei și se calculează în funcție de mărimea spațiului și durată . Alocă-ți până la 2 ore la tine acasă sau la birou, live sau online.

Sună-mă la 0720-029877 ca să te programezi.

Rezultatele sunt pur si simplu extraordinare! Chiar din in timpul sedintei simti energia circuland in voie, casa si toate obiectele emana o energie pozitiva, cu efecte benefice asupra sanatatii fizice si mentale.

Te simti de parca s-a ridicat ceva greu de pe umerii tai, esti usor si parca plutesti prin locuinta ta!

Lavinia Toma

Coach, antreprenor, creatoare de schimbare, CommUnity by LT