Luna mai vine cu vești bune, după cum se vede din cărțile trase cu drag pentru voi. Plus cu multe alte sfaturi despre cum să te comporți cu tine și cu ceilalți dacă vrei să ai o lună bună!

Am grupat cărțile în 5 serii cu teme similare.

Prima serie de cărți – transformă negativitatea

Obstacolele au fost depășite

Arhanghelul Gabriel ne spune, prin această carte, că blocajele cauzate de frică au dispărut și că ai calea liberă.

Dacă ai deja un plan pentru viața ta, asta e o veste bună, nu? Treci la acțiunea pe care, poate, o amânai, sau continuă ce ai început.

Dacă nu ai un plan, inspiră-te din citirea de azi, lasă-te purtat/ă pe aripile îngerilor inspirației și alege!

Cuarț fumuriu

Cartea extrasă din pachetul Crystal Angels (Îngerii cristalelor) îți spune să cureți negativitatea din interiorul și din jurul tău.

O poți face folosind cuarțul fumuriu indicat sau alte cristale cu care rezonezi. Dacă nu folosești puterea pietrelor semiprețioase, apelează la meditații, mantre sau curățarea prin sunet (boluri tibetane, etc.).

Nu poți crea pe o bază negativă – frica, tristețea, cruzimea sau alte energii negative distrug, nu creează.

După ce cureți din negativitate, vei obține și claritate – în gândire, în comunicare (vezi una din cărțile următoare), în relații.

Renunț la toate criticile – Louise Hay

Hm, da, e o cerință destul de mare. În special dacă te gândești că persoana pe care o critici cel mai des… ești TU!

Știu, știu, nu e vorba chiar despre tine, ci despre ceilalți care citesc, pentru că tu nu te critici, nu-i așa?

Lăsând gluma la o parte, cu critica de sine nu-i de glumit. Poate acum e momentul să renunți la ea? Sau măcar să o rărești.

Față de ceilalți e mai ușor să renunți la critică, munca rămâne la auto-critică.

Pe verso-ul cărții scrie: ,,dăruiesc doar ceea ce îmi doresc să primesc înapoi. Iubirea și acceptarea celorlalți îmi sunt oglindite, în fiecare moment.”

Critica nu creează, distruge. Poate e o idee bună să renunți la ea și să observi ce se întâmplă? Măcar în luna mai. 😊

Privește-i pe ceilalți așa cum sunt

Cartea are legătură cu cea dinaintea ei. Am extras-o din pachetul Cele 4 legăminte de don Miguel Ruiz și face parte din legământul ,,Nu interpreta nimic la modul personal”.

Pe verso scrie:

,, Atunci când îi vezi pe ceilalți așa cum sunt, fără să iei nimic la modul personal, tu nu poți fi rănit de ceea ce spun sau fac aceștia. Chiar dacă te mint, nu te deranjează. Te mint pentru că se tem că vei descoperi că nu sunt perfecți.”

Când îi privești pe ceilalți așa cum sunt, fără așteptări, judecăți (critici), prejudecăți și respingeri, îți dai ție voie să fii liber în relația cu ei și lor să fie liberi așa cum sunt.

Ce am fi noi și relațiile noastre fără judecăți, așteptări și alte idei interesante despre cum să fim, cum să fie ceilalți și cum să se desfășoare relațiile noastre?

Fără concluzii, realitatea este așa cum este, iar noi trăim în prezent și o experimentăm pur și simplu.

Jasp galben

O altă carte frumoasă din pachetul Crystal Angels, ne spune să fim atenți la nevoia de a controla. Pe noi, pe alții, totul.

Controlul pare că poate crea, dar și el distruge, la fel ca critica.

Prin control ne folosim puterea ca să solidificăm ideile noastre (limitate, preconcepute, preluate de la alții) despre cum ar trebui să se desfășoare lucrurile, când ele de fapt au loc așa cum au loc.

Renunță la control și creează folosind alte instrumente.

Dorința de a controla izvorăște din frică, iar frica, energie negativă, nu poate crea, doar distruge.

E o temă a lunii mai – să nu ne mai 😊 distrugem viețile crezând că creăm!

Comunică întotdeauna cu claritate

Extrasă tot din pachetul Cele 4 legăminte de don Miguel Ruiz și face parte din legământul ,,Nu face presupuneri inutile”.

Presupunerile, ca și cricitile și controlul și judecățile, solidifică și chiar distrug, nu creează.

Cum ar fi dacă am comunica fără presupuneri, fără concluzii, fără dorința de control?

Pe verso scrie: ,,Comunică întotdeauna cu ceilalți oameni cât de clar îți stă în puteri, pentru a evita astfel neînțelegerile, tristețea și dramele. Dacă toți oamenii ar fi impecabili în ceea ce spun, comunicând astfel clar, toate relațiile noastre s-ar schimba. Pe pământ nu ar mai exista războaie, violență și neînțelegeri.”

Claritatea creează, nu distruge.

A doua serie de cărți – suntem protejați

Următoarele două cărți ne spun că Cerul – ființele de lumină – ne veghează și că suntem în siguranță.

Dacă lucrezi deja cu îngerii, știi că le poți cere ajutorul în tot și în orice (lucruri morale, desigur). Îi poți include în meditația de dimineață ca să ai o zi bună.

Arhanghelul Mihail ne protejează ,,din oficiu”, împotriva energiilor negative; este alături de noi, de persoanele dragi și ne protejează locuința. Îi poți cere să te protejeze oriunde ai merge, spațiile în care lucrezi sau îl poți ruga să-i protejeze pe toți cei la care ții.

A treia serie de cărți – abundența

Am fost plăcut surprinsă să trag 3 cărți pe care scrie cuvântul abundență. Se pare că luna mai va fi plină de așa ceva!

Îngerii ne binecuvântează cu abundență infinită și ar fi o idee bună să fim conștienți de asta zilnic.

Nivelul abundenței noastre crește, uneori în moduri neașteptate. Cum ar fi să percepem abundența în diferitele ei forme, nu doar în bani?

Cartea ne aduce aminte să fim deschiși și să primim, iar ce vine spre noi ne va ajuta să ne îndeplinim scopurile, să ne îngrijim sănătatea și să facem și acte caritabile.

Din pachetul Goddess Guidance (Îndrumări de la zeițe), am tras zeița Abundantia, legată de prosperitate. Cartea reia mesajul celei dinainte – fii deschis/ă să primești.

Universul își revarsă abundeța asupra noastră, întrebarea este: suntem deschiși să o primim, fără puncte de vedere, fără dorința de control, fără a critica modul în care vine sau că nu vine cum presupunem noi?

A patra serie de cărți – exersează fizic

Mintea, emoțiile, sufletul sunt importante, însă fără corp nu ar exista.

Cele două cărți ne amintesc să exersăm – avem de ales dintre Yoga, stretching sau orice alt mod în care ne punem corpul în mișcare.

Corpul vrea să se miște, e făcut din mișcare și pentru mișcare.

Sigur, una din cărți poate fi interpretată și că e nevoie să exersăm alte abilități, cum ar fi cele legate de artă, dar în acest context le-am interpretat legate de mișcare fizică pentru sănătate.

A cincea serie de cărți – exprimare, proiecte noi, succes!

Ultima serie de cărți ne aduce aminte să ne exprimăm potențialul, fie prin proiectele deja în derulare, fie prin începerea unora noi (Isaiah).

Louise Hay ne spune, prin cartea ,,Deschid uși noi vieții”: ,,Mă bucur de ceea ce am și știu că am mereu în fața mea noi experiențe. Întâmpin noul cu brațele deschise. Am încredere că viața este minunată.”

Ultima carte – Omega – ne anunță că vom avea succes în orice alegem, dorințele noastre vor fi împlinite. Ce poate fi mai frumos decât atât?

Vă doresc o lună minunată cu împliniri și bucurie!

Scris de Miruna Macavei

Alchemist of light and joy. Magic booster. Explorer of Consciousness. 0720-029877. miruna@simplitao.ro.

Comentarii

comentarii

20 de lecții Feng Shui pentru mai multă sănătate și prosperitate.

Nu-ți mai umple casa de ”chinezării” fără rost la sfaturile vecinilor.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.

7+1 exerciții simple pentru relaxare pe care le poți face oriunde și oricând.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.