Luna martie a început într-o mare vervă, cu terapii, cursuri noi si oameni minunați, așa că citirea, făcută la începutul lunii, v-o ofer abia acum.

Învață ca să-i înveți și pe alții

Unul din mesajele principale este să ne păstrăm dorința de a învăța, pe lânga cea de a fi profesor/îndrumător – avem două cărți care ne spun acest lucru.

Răbdarea noastră pe drumul învățării va fi răsplătită prin însăși bucuria de a studia ceva nou și, mai târziu, prin aplicarea celor învățate și apoi predarea lor.

Întotdeauna va exista ceva nou și minunat pe care-l putem asimila, pe lângă tot ce am studiat până acum. Asta nu înseamnă să renunți la ce ai făcut până acum, ci să-ți lărgești orizonturile și să conștientizezi ce alte lucruri poți adăuga celor de până acum.

Un nou început

Celălalt mesaj principal este să ne pregătim pentru un nou început; poate fi legat de mesajul anterior sau nu neapărat.

Și pentru acest mesaj avem două cărți – ,,trecutul s-a dus” și ,,un nou început”. Pentru unii dintre noi poate însemna o nouă afacere/un loc de muncă nou, o relație care se încheie și una nouă care poate începe sau orice început îl cauți și pentru care nu știai dacă e momentul potrivit. Ei bine, este!

Vorba americanilor, dacă aveai nevoie de un semn, acesta este!

Exersează!

Revine mesajul din februarie de a continua exercițiile fizice ca să ne păstrăm ridicat nivelul de energie și să avem putere de manifestare. Dacă nu te-ai (re)apucat încă de exersare, poate e acum momentul?

Ghidare din partea zeițelor (Goddess Guidance Oracle Cards)

Eireen, zeița grecească a păcii, îți aduce aminte să cauți echilibrul interior care se va exprima prin liniștea din exteriorul tău. Dacă rezonezi cu energiile îngerilor, cere-le ajutorul legat de ce te îngrijorează, dacă nu, alege-ți momente de meditație, practică Yoga sau alte terapii care te pot ajuta să fii mai liniștit/ă.

Îngerii de cristal (Crystal Angels Oracle Cards)

Cele trei cărți frumoase – safir, ametist și smarald – ne aduc un mesaj complet: ia-o încet, ai grijă de tine pe planurile sănătății, bucuriei și abundenței, arată-ți adevărul interior și celorlalți și apoi bucură-te de ce ți se întâmplă.

Iar cei din zodiile lunii martie primesc felicitări de la îngerul de ametist!

Mesajul arhanghelului Gabriel

Deschide-ți inima către iubire; pune iubire în tot ce faci și astfel însuflețești tot ce atingi. Energia ta vitală exprimată ca iubire face ca totul să fie mai ușor și mai frumos, pentru tine și cei care vin în contact cu tine și ce creezi tu. Misiunea noastră este să creăm iubire in interiorul nostru și să o radiem în jur, crescând astfel nivelul spiritual al omenirii.

Nu te lăsa afectat de ce spun alții

Ultima carte, din pachetul Cele 4 legăminte al lui Don Miguel Ruiz, ne spune să facem întotdeauna ce ne stă în puteri și să nu ne lăsăm afectați de ce spun ceilalți despre noi.

Cu cât ne vom concentra mai mult pe misiunea noastră și pe realizarea ei cu iubire și conștiență, cu atât ne va fi mai ușor să trecem prin viață cu pace și iubire, neafectați de spusele celorlalți.

De final

Este o lună a învățării și schimbării. Dacă nu ai planificat schimbări chiar tu, s-ar putea să ai surpriza să îți fie ,,impuse”.

Este și o lună în care e bine să te concentrezi pe tine, pe drumul tău și pe menținerea păcii, iubirii și echilibrului. Orice practică de interiorizare îți poate fi de ajutor, alege cu ce rezonezi. Dacă mai cauți echilibrul în exterior, de la terapeuți la îndrumători sau la alte persoane de care te agăți, fără să-ți asumi responsabilitatea propriului drum, s-ar putea să nu găsești această pace.

Revino la tine cu iubire, asumă-ți munca de transformare și vei avea o lună (și o cale) minunată!

Scris de Miruna Macavei

Alchemist of light and joy. Magic booster. Explorer of Consciousness. 0720-029877. miruna@simplitao.ro.

Comentarii

comentarii

20 de lecții Feng Shui pentru mai multă sănătate și prosperitate.

Nu-ți mai umple casa de ”chinezării” fără rost la sfaturile vecinilor.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.

7+1 exerciții simple pentru relaxare pe care le poți face oriunde și oricând.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.