obtine-armonie-si-sanatate

Dacă vrei să înveți să devii mai sănătos, să îți liniștești mintea și să te vindeci atât emoțional cât și fizic, ești în locul potrivit.

Ți-am pregătit un pachet special care să te ajute să înveți și să înțelegi pas cu pas tot ce ai nevoie în acest drum spre vindecare și auto-cunoaștere – de la bazele teoretice şi practice ale sistemului de dezvoltare personală şi spirituală Universal Healing Tao până la meditații ghidate de bază, dar și avansate care să te ajute să fii în legatură cu resursele tale interioare de seninătate şi putere.

Beneficiază de 20% reducere

 

Am gândit special acest pachet pentru a te ajuta să faci primii pași în lumea meditației, primii pași spre armonie și liniște. Cărțile sunt mijlocul perfect pentru bazele teoretice ale practicilor ezoterice chinezești, iar CD-urile și DVD-urile te ajută să pui în aplicare ce ai învățat.

De aceea ne-am gândit și la această ofertă specială în care îți oferim 20% reducere incluzând transport gratuit dacă achiziționezi toate produsele la un loc.

Ce conține pachetul

carte-ucenicul-taoist-costin-vasile-cropped

Cartea Ucenicul taoist – primele 100 de zile

Aflată la ediţia a doua, „Ucenicul taoist” este o introducere în practicile ezoterice chinezeşti şi descrie sincer încercările prin care trece oricine se angajează, trup şi suflet, pe un drum spiritual.

Cartea îţi transmite bazele practicilor chinezeşti de transformare personală, prin exemple, istorisiri şi dialoguri savuroase.

Uşor de citit şi plină de umor, povestirea te va ajuta să asimilezi, pe neştiute, multe dintre aspectele teoretice şi, mai ales, practice, ale sistemului de învăţături taoiste.

Sub forma unui dialog alert între profesor și elev, vei descoperi o muțime de sfaturi uşor de aplicat, explicate cu claritate şi concizie.

Cartea Calea energiei – Revitalizare prin exerciţii chinezeşti

Dacă vrei să intri pe „calea energiei” o poţi face acum mult mai uşor citind acest prim volum în care explicăm bazele teoretice şi practice ale sistemului de dezvoltare personală şi spirituală Universal Healing Tao.

Concepută ca manual pentru cei ocupaţi, cartea Qigong „Calea energiei” te ajută să înţelegi şi să înveţi exersarea celor trei practici fundamentale care îţi aduc energie, armonie, sănătate şi prosperitate: activarea circuitului energetic „orbita microcosmică”, tehnica sunetelor vindecătoare şi meditaţia surâsului interior.

carti-qigong-exercitii-chinezesti-cropped

CD-meditatii-ghidate-de-baza-sunete-vindecatoare-cropped

CD Meditații ghidate Qigong de bază

Tehnicile de bază de pe acest CD te ajută să îți trezești forța vindecătoare internă punându-te în legatură cu resursele tale interioare de seninătate şi putere.

Ascultând vocea calmă a profesorului, vei fi ghidat în meditaţia surâsului interior, a sunetelor vindecătoare şi în deschiderea circuitului energetic „orbita microcosmică”.

CD Meditații ghidate Qigong – avansate

Tehnica de creare a apei sfinte – vei putea purifica şi vindeca atât corpul tău cât și al altor persoane de energiile bolnave, toxice sau negative.

Relaxarea respiraţiei aurii – exercițiu care elimină toxinele, tensiunile și stresul. Ideal pentru un somn adânc și relaxat.

Asculta putin mai jos o parte din meditatie.

 

Meditaţia de conectare cu întreaga lume – Folosește energia adunată în timpul meditației ca să-ți împlinești intențiile, fie că e vorba de serviciu, familie sau vindecare.

CD-meditatii-ghidate-avansate

DVd-exercitii-video-Qigong-si-Tai-Chi-cropped

DVD exerciții video Qigong și Tai Chi Chuan

De acum poţi exersa exerciţiile de încălzire şi acasă, urmărind programul prezentat şi explicat de instructorul senior Costin Vasile.

Studenţii care au învăţat taolu 13 forme la grup sau la cursurile de Tai Chi pot folosi DVDul pentru exersarea individuală.

Comandă acum întregul pachet și beneficiază de 20% reducere

Bundle-cd-uri-si-carti-meditatie (2)