7 noiembrie 2021, sâmbătă @ sală în București.

Dacă simți că trebuie să faci o schimbare în viața ta, să te vindeci, să elimini stresul și să îți găsești liniștea interioară, ești în locul potrivit. La cursul de meditație Qigong vei învăța diferite tehnici pe care le poți folosi fie pentru a vindeca diverse organe și pentru a întări imunitatea, fie pentru a scăpa de stresul care te împiedică să te bucuri cu adevărat de viață.
“Mulțumesc pentru un curs relaxat și antrenant! Pentru răbdarea și umorul cu care predai și pentru că îmi aduci aminte să mă bucur de fiecare zi! Aștept cu drag fiecare nou curs. Sunt mult mai echilibrată și mai plină de energie de când învăț și exersez alături de Costin și Miruna.”
Anca

Director economic

Curs-Qigong2-Vindecare-activeaza-celulele-stem-rotated

Vindecă-ți întregul organism activând celule stem (celule-sursă)

Celulele stem (celulele-sursă) sunt celulele originare ce se pot transforma în toate tipurile de celule existente în organismul nostru. Odată activate, acestea pot înlocui celulele obişnuite (care au fost deja afectate sau influenţate de diverse bacterii, viruşi etc.).

La curs vei învăța să activezi aceste celule pentru a-ți însănătoşi diferite organe sau zone afectate precum intenstine, stomac, pancreas, ficat, splină, plămâni etc.

Pe lângă vindecarea organelor, îți vei crește imunitatea, îți vei regla metabolismul și vei ajuta organismul să multiplice corect celulele.

Protejează-i, ajută-i și vindecă-i și pe cei dragi

Pe lângă faptul că vei învăța să scapi de energiile care îți fac rău atât fizic cât și emoțional, vei putea să-i ajuți și pe cei dragi ție.

Vei învăța tehnici prin care să îi vindeci, să îi protejezi și să îi cureți de energiile care le fac rău.

Vei putea să aduci înţelepciune, iubire și liniște interioară în viețile celor dragi ție, indiferent unde se află aceștia pentru că vei învăța cum poți să trimiți energie vindecătoare pe distanțe mari.

curs-Qigong2-vindeca-i-pe-cei-dragi-cropped
Curs-Qigong2-Vindecare-activeaza-celulele-stem-rotated

Conectează-te la puterea Universului

Și foloseștea-o pentru tine și cei dragi, planurile tale, afacerile tale.

Tehnica de conectare cu universul îți oferă protecție puternică pentru tine și toți cei dragi ție. În plus, îți poți purifica și proteja locul de muncă, sediul afacerii tale și chiar planurile personale și profesionale.

Vei putea proteja și țara noastră și întregul pământ, dacă simți că asta e una din misiunile tale.

Exersând cu consecvență, vei vedea că toate merg mai ușor, de la înțelegerea în familie, armonia la muncă până la aducerea unor energii și protecții noi pentru planurile tale de business.

 

FUNCȚIONEAZĂ?

Începând din anul 1950, există peste 3000 de studii științifice care confirmă beneficiile meditației. Tot știința ne spune că meditația produce schimbări fizice și biochimice benefice pentru organism, schimbări de respirație, al ritmului inimii, al presiunii arteriale, al metabolismului și multe altele.

O altă dovadă că meditația funcționează e faptul că milioane de oameni meditează în fiecare zi. De fapt, actori și top performeri precum Oprah și mulți alții meditează în fiecare zi.

Însă cele mai mari schimbări putem spune că le-am văzut la studenții noștri. De-a lungul anilor, am văzut cum ei s-au echilibrat energetic, au devenit mai stabili emoțional și, cel mai important, au obținut mai multă încredere în ei.

CE STĂ ÎN SPATELE ACESTUI CURS

Peste 16.000 de ore de practică

Peste 500 de studenți

De-a lungul a peste 15 ani, am testat aceste tehnici în primul rând pe noi și am văzut schimbări profunde în primul rând pe noi. De asemenea am văzut aceleași schimbări în viețile sutelor de studenți care au fost la cursurile noastre.

Și credem că aceste meditații îți pot schimba și ție viața, te pot ajuta să îți îmbunătățești sănătatea și să înlocuiești energiile toxice cu cele pozitive.

De asemenea, știm că de cele mai multe ori există și cineva drag pe care am vrea să îl/o putem ajuta. De aceea la acest curs am inclus și aceste tehnici prin care să îi poți ajuta și pe cei apropiați. Pentru că doar împreună, prin a da mai departe, putem face o lume mai bună, mai liniștită și mai pozitivă.

După curs am continuat tehnicile de meditație învățate.
Am lucrat și în cabinet deoarece, fiind psiholog, tehnicile de meditație, de respirație sau de concentrare sunt
curente, ele intră în activitatea remediară. Așa încât, a treia zi după practica meditației  surâsului interior, m-am surprins cântând pe stradă, îmi zâmbeau copiii de la școala din cartier pe lângă care treceam, pentru ca și eu faceam acest lucru pentru ei.
Acesta a fost parcursul obiectiv. Subiectiv – durerile din lojile renale au scăzut ca intensitate în mod progresiv. Acum nu le mai am.
Meditațiile învățate sunt eficace și agreabile, cu inducție rapida și efecte pe termen imediat, mediu și lung. Va sugerez să exersați pentru a identifica propriile efecte benefice.
Mulțumesc cu recunoștință instructorului nostru pentru generozitatea și implicarea sa în a ne ajuta să focalizam și să învățăm tehnicile.”

Tamara

Psiholog

Aveam nevoie de mai multă energie și stabilitate pentru că munca mă solicită foarte mult. Le-am găsit la exersările și cursurile cu Costin la care vin de mai mulți ani. Mă bucur de fiecare dată să primesc vestea că organizați un nou curs la care să mă încarc cu energie și entuziasm.”

Alin

Director general

„M-am simțit extraordinar, am avut un fel de liniște așezată., mă simt pe calea mea.

Îmi plac foarte mult modestia, căldura și bucuria cu care Costin împărtășește tot ce știe.

Cursurile ma ajută pentru că mă echilibrează, simt cum mi se schimbă vibrația, am o stare de bucurie și optimism, iar exercițiile și meditațiile mă apropie de corpul meu.

Fiecare curs cu voi este o bucurie, o completare a drumului meu, o nouă treaptă pe care o urc alături de voi.

Vă mulțumesc cu recunoștință!”

Geta

CE PRIMEȘTI LA CURS

i
Suport de curs detaliat
i
Cartea „Calea energiei”
Acces în comunitate
30 de zile sprijin pe e-mail

ÎN CE MEDITAȚII VEI FI INIȚIAT/Ă

 • Activarea celulelor-stem – vei putea să vindeci organele și zonele afectate prin activarea celulelor stem – celulele originare ce se pot transforma în toate tipurile de celule existente în organismul nostru.

 

 • Relaxarea respiraţiei aurii – dacă vrei un somn adânc şi relaxat acest exercițiu care elimină toxinele, tensiunile și stresul este ideal de făcut înainte de culcare

 

 • Meditaţia de conectare cu Universul (Word Link meditation) – înveți să folosești energia adunată în timpul meditației ca să-ți împlinești proiectele și intențiile, fie că e vorba de serviciu, familie sau vindecare.

 

Oraș: București

Sala: zona Piața Chibrit – bd.Expoziției

Data: 7 noiembrie 2021, sâmbătă

Program: 10:00 – 17:30 cu pauza de prânz de o oră și jumătate

Preț: 490 de lei

Primești cartea „Calea energiei” și meditațiile „Relaxarea respirației aurii” și meditația „Conectarea cu Universul” în format MP3.

Înscriere: te rugăm folosește formularul sau trimite un e-mail lui Costin la costin @ simplitao. ro și vei primi informații despre cum să faci plata avansului de 100 de lei care-ți asigură locul la curs.

  Numele tău (obligatoriu)

  Adresa ta de email (obligatoriu)

  Numar telefon

  Mesajul tău pentru noi