Dacă simți că ai nevoie de „acel ceva” care să te ajute să te redescoperi sau că ai nevoie să treci la un alt nivel de putere interioară, ești în locul potrivit.

La cursul de meditație Qigong vei învăța tehnici avansate prin care poți trece la un cu totul alt nivel de meditație.

“Mulțumesc pentru un curs relaxat și antrenant! Pentru răbdarea și umorul cu care predai și pentru că îmi aduci aminte să mă bucur de fiecare zi! Aștept cu drag fiecare nou curs. Sunt mult mai echilibrată și mai plină de energie de când învăț și exersez alături de Costin și Miruna.”

Anca

Director economic

De ce mai am nevoie de încă un curs de Qigong?

 

 

Meditația e foarte asemănătoare cu matematica. Întâi, probabil ai învățat cele mai simple operații: adunarea și scăderea.

Apoi, treptat, ai învățat înmulțirea, împărțirea și alte operații mai complicate, dar care ți-au deschis orizonturi complet noi de care nici nu știai.

La fel e și cu aceste practici energetice.

Întâi ai realizat că emoțiile și gândurile sunt ca fluturii din stomac: nu poți să scapi de ei, dar poți să îi înveți să zboare în formație.

Așa că după primul curs de Qigong ai pus în aplicare diverse tehnici prin care să îți gestionezi mult mai bine gândurile și emoțiile.

Apoi, la nivelul 2 de Qigong ai învățat diverse tehnici prin care poți să îi ajuți și pe ceilalți cu energii vindecătoare.

 

Iar acum, ești pregătit pentru orizonturi complet noi.

Tehnicile de la acest curs te ajută:

 • să devii mai înțelept
 • să te redescoperi
 • să îți găsești echilibrul natural (chiar dacă uneori pare imposibil de găsit)
 • să iei decizii mai bune folosindu-ți creierul visceral

Ce vei învăța mai exact:

 • cum să obții sănătate și vitalitate prin Chi Kung-ul forței vidului
 • cum să te conectezi cu energiile Universului prin tehnica de activarea celor 3 Tantien-uri și conectarea cu cele 6 direcții

   

 • cum să-ți sporești puterea din cele trei Tantien-uri (Dantian-uri)
 • cum să-ți crești puterea interioară prin tehnica de condensare a perlei aurii
 • cum să crești intuiția și puterea creierului visceral (organele și sistemul nervos enteric din abdomen) de a lua decizii bune
 • cum să te conectezi cu puterea și înțelepciunea interioară folosind Chi Kung-ul înțelepciunii

FUNCȚIONEAZĂ?

Începând din anul 1950, există peste 3000 de studii științifice care confirmă beneficiile meditației. Tot știința ne spune că meditația produce schimbări fizice și biochimice benefice pentru organism, schimbări de respirație, al ritmului inimii, al presiunii arteriale, al metabolismului și multe altele.

O altă dovadă că meditația funcționează e faptul că milioane de oameni meditează în fiecare zi. De fapt, actori și top performeri precum Oprah și mulți alții meditează în fiecare zi.

Însă cele mai mari schimbări putem spune că le-am văzut la studenții noștri. De-a lungul anilor, am văzut cum ei s-au echilibrat energetic, au devenit mai stabili emoțional și, cel mai important, au obținut mai multă încredere în ei.

CE STĂ ÎN SPATELE ACESTUI CURS

Peste 16.000 de ore de practică

Peste 500 de studenți

De-a lungul a peste 15 ani, am testat aceste tehnici în primul rând pe noi și am văzut schimbări profunde în primul rând pe noi. De asemenea am văzut aceleași schimbări în viețile celor peste 500 de studenți care au fost la cursurile noastre.

Și credem că aceste meditații îți pot schimba și ție viața, te pot ajuta să îți îmbunătățești sănătatea și să înlocuiești energiile toxice cu cele pozitive.

De asemenea, știm că de cele mai multe ori există și cineva drag pe care am vrea să îl/o putem ajuta. De aceea la acest curs am inclus și aceste tehnici prin care să îi poți ajuta și pe cei apropiați. Pentru că doar împreună, prin a da mai departe, putem face o lume mai bună, mai liniștită și mai pozitivă.

După curs am continuat tehnicile de meditație învățate.
Am lucrat și în cabinet deoarece, fiind psiholog, tehnicile de meditație, de respirație sau de concentrare sunt
curente, ele intră în activitatea remediară. Așa încât, a treia zi după practica meditației  surâsului interior, m-am surprins cântând pe stradă, îmi zâmbeau copiii de la școala din cartier pe lângă care treceam, pentru ca și eu faceam acest lucru pentru ei.
Acesta a fost parcursul obiectiv. Subiectiv – durerile din lojile renale au scăzut ca intensitate în mod progresiv. Acum nu le mai am.
Meditațiile învățate sunt eficace și agreabile, cu inducție rapida și efecte pe termen imediat, mediu și lung. Va sugerez să exersați pentru a identifica propriile efecte benefice.
Mulțumesc cu recunoștință instructorului nostru pentru generozitatea și implicarea sa în a ne ajuta să focalizam și să învățăm tehnicile.”

Tamara

Psiholog

Aveam nevoie de mai multă energie și stabilitate pentru că munca mă solicită foarte mult. Le-am găsit la exersările și cursurile cu Costin la care vin de mai mulți ani. Mă bucur de fiecare dată să primesc vestea că organizați un nou curs la care să mă încarc cu energie și entuziasm.”

Alin

Director general

„M-am simțit extraordinar, am avut un fel de liniște așezată., mă simt pe calea mea.

Îmi plac foarte mult modestia, căldura și bucuria cu care Costin împărtășește tot ce știe.

Cursurile ma ajută pentru că mă echilibrează, simt cum mi se schimbă vibrația, am o stare de bucurie și optimism, iar exercițiile și meditațiile mă apropie de corpul meu.

Fiecare curs cu voi este o bucurie, o completare a drumului meu, o nouă treaptă pe care o urc alături de voi.

Vă mulțumesc cu recunoștință!”

Geta

Sala: Country Spa, sat Ciofliceni, Snagov – www.countryspa.ro

Data: 9-10 decembrie 2017 (sâmbătă și dumininică)

Program: sâmbăta, 9:00 – 17:30 cu pauza de prânz de o oră și jumătate (12:30 – 14:00)

Preț: 225 de lei

Masa de prânz (felul 1, felul 2 și desert): 50 de lei, la restaurantul pensiunii Country Spa

Înscriere: te rugăm folosește formularul  sau trimite-ne un email la miruna @ simplitao. ro și vei primi informații despre cum să faci plata avansului de 100 de lei care-ți asigură locul la curs.

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Numar telefon

Mesajul tău pentru noi