resurse-chi-nei-tsang

Masajul terapeutic Chi Nei Tsang, adevărat remediu anti-stres

Ştiai că peste 80% din români consideră că stresul este un factor principal al problemelor sistemului digestiv? Terapia chinezească Chi Nei Tsang îți poate micşora nivelul de stres atât din zona abdominală, cât şi din întregul corp şi îți poate ameliora digestia, printre multe alte beneficii.

Te invităm să afli mai multe despre minunata terapie energetică Chi Nei Tsang – masajul organelor interne cu ajutorul Chi (energiei) – şi cum te poate ajuta să ai parte de relaxare şi sănătate. Citește articolele şi interviurile de mai jos, uită-te filmuleţe şi vino la cursul internaţional de CNT nivelul 2 pe care-l vom organiza în luna octombrie 2017 și care va fi predat chiar de specialista principală și managerul ramurii de terapie Chi Nei Tsang de la Tao Garden, Jutta Kellenberger.

Chi Nei Tsang pentru tine – ședințe de masaj terapeutic

Dacă ai nevoie de relaxare, vitalitate și poftă de viață, te invit să vii la o ședință de masaj terapeutic Chi Nei Tsang. Detalii despre ce se întâmplă într-o oră de terapie poți citi aici. La ședința de Chi Nei Tsang vei fi masat de mâinile blânde ale Mirunei Macavei, instructor Tao și terapeut Chi Nei Tsang din echipa Simplitao, pe care o găsești la miruna @ simplitao. ro sau 0720 029 877 pentru o programare.

Cum îţi poate schimba viaţa terapia Chi Nei Tsang – interviuri cu specialişti –

Poţi citi mai jos interviurile cu maestrul Mantak Chia, profesorul nostru, fondatorul sistemului Universal Healing Tao, cel care a introdus masajul terapeutic Chi Nei Tsang în lumea vestică și pe cel cu Dennis Lewis, autor internaţional, care a studiat CNT alături de maestrul Chia şi Gilles Marin, alt specialist internaţional Chi Nei Tsang. Dennis  a publicat un articol interesant despre CNT pe blogul său, pe care îl puteţi citi mai jos în limba română.

  1. Chi Nei Tsang – interviu cu maestrul Chia, partea I
  2. Chi Nei Tsang – interviu cu maestrul Chia, partea a II-a
  3. Chi Nei Tsang – interviu cu maestrul Chia, partea a III-a
  4. „Vindecarea taoistă şi Chi Nei Tsang” – interviu cu Dennis Lewis

Misterele masajului terapeutic Chi Nei Tsang dezvăluite la emisiunea „Întâlnirea cu Aurora”

25 august 2015, 6TV Televiziunea sufletului tău

Chi Nei Tsang cu maestrul Mantak Chia

Ce se întâmplă la o şedinţă de Chi Nei Tsang?

– Jutta Kellenberger „în acţiune” –

Cursuri de Chi Nei Tsang la București

Nivelul I, 30 martie – 2 aprilie și nivelul II, 30 septembrie – 3 octombrie 2019

– predate de Jutta Kellenberger, instructor senior şi lider internaţional pentru ramura Chi Nei Tsang –

Vă invităm să vă înscrieţi aici la cursul de Chi Nei Tsang I și la cursul Chi Nei Tsang II aici.

Veţi învăţa să folosiţi tehnici de relaxare şi deblocare a zonei din jurul ombilicului, Chi Nei Tsang fiind cea mai rapidă metodă de vindecare, având rezultate pe termen lung.

Aplicând masajul în zona abdominală, veţi accesa rezervele de energie de aici, abdomenul fiind zona în care combinăm şi stocăm energiile universale, particulele cosmice şi forţele pământului, iar aceste energii le veţi folosi pentru însănătoşire şi revitalizare.

Trimiteţi un mesaj la miruna @ simplitao. ro pentru detalii şi înscriere la curs.