Găseşti aici o serie de resurse despre practicile Tao of Love – cultivarea esenţei sexuale Jing, de la articole, la cărţi în limba română şi engleză, precum şi grupuri de discuţii, materiale video, cursuri sau exersări individuale în Bucureşti şi în ţară.

Articole din seria „TAO of Love”

Resurse Tao of Love în limba română

Maestrul Mantak Chia, fondatorul sistemului Universal Healing Tao, a publicat o serie de carti despre practicile care implica energia sexuala, dintre care o parte au fost publicate şi în limba română, acum mai mulți ani: “Cultivarea energiei sexuale feminine” la editura Antet, “Manualul de bază – sistemul complet al disciplinelor taoiste ale corpului, mintii şi spiritului” la editura ARTEC.

Editura Meteor Press a publicat cartea „Secrete taoiste în dormitor” de dr.Chian Zettnersan. La editura Venusiana a apărut cartea „Femeia multiorgasmică” scrisă de maestrul Mantak Chia alături de dr.Rachel Carlton Adams. Cartea „Trezirea femeii senzuale” de Saida Desilets a apărut la editura Adevăr Divin. Editura Sapienţia a publicat cartea „Orgasmul multiplu în cuplu” scrisă de Mantak Chia, Maneewan Chia, Douglas Abrams, Rachel Carlton Abrams și cartea „Orgasmul multiplu masculin (Secrete sexuale pe care fiecare barbat ar trebui sa le cunoască)” de Mantak Chia și Douglas Abrams Arava.

Pentru practici taoiste fundamentale și practicile cu energia sexuală, o carte foarte bună este „Tao – lumina care vindecă” a maestrului Mantak Chia apărută la editura Polirom. De asemenea, la editura Polirom a aparut o carte bine documentata scrisa de Daniel Reid: “Tao pentru sănătate, sex şi longevitate”.

Cartea TAO pentru sanatate, sex si longevitate

Healing Love secrete taoiste dragostea vindecatoare

Cartea Trezirea femeii senzuale

orgasmul multiplu in cuplu

Cartea Femeia multiorgasmica

Cartea Tao - lumina care vindeca

Healing love maleResurse Healing Love în limba engleză

Site-ul principal pentru tehnicile Healing love este multi-orgasmic.com.

Pentru cultivarea feminină intraţi aici, iar pentru cultivarea masculină aici.

În limba engleză există mai multe cărţi despre acest subiect: “Sexual Reflexology – The Tao of Love and Sex”, “The Multi-orgasmic Couple”, etc. Le puteţi comanda din magazinul online al site-ului Universal Healing Tao.

Maestrul Mantak Chia vorbeşte în filmul următor despre importanţa practicilor sexuale.
 
 
 
 

Jutta Kellenberger, instructor senior rezident la Tao Garden, centrul sistemului UHT, a înregistrat o serie de filme despre practicile Healing Love pe care le predă la Tao Garden şi în lume, inclusiv în România:

Exerciţiul respiraţiei ovariene
Exersarea muşchilor interni folosind oul de jad
Tehnica pentru masajul sânilor
Masajul sânilor este explicat aici, iar legătura lui cu practicile de bază, în special surâsul interior, este menţionată ca punct de pornire important pentru cultivarea unei sănătăţi bune folosind energii benefice. O altă tehnică ce se poate exersa în conjuncţie cu masajul sânilor este masajul limfatic al zonei pieptului.

Jutta a creat un grup de discuţii pe Facebook – Female Healing la care vă puteţi înscrie. Walter Kellenberger, soţul Juttei, predă tehnicile Healing Love pentru bărbaţi.

Cel mai recent interviu despre practicile cu energia sexuală cu Jutta, in luna aprilie 2016, la Tao Garden.

Cursuri complementare tehnicilor Healing Love

De la Emese Magdas, trainer de gimnastică intimă – metoda Kriston, puteţi învăţa cum să vă păstraţi sănătatea zonei intime, să obţineţi tonus şi energie şi să rezolvaţi probleme legate de sănătatea sexuală.