Pentru că vrei să te destinzi și să fii sănătos prin masajul abdominal chinezesc.

Chi Nei Tsang se face în principal pe abdomen, cât și pe cutia toracică sau alte puncte de pe corp, iar noi îl combinăm cu masajul complementar lui, Tok Sen, care se face cu instrumente de lemn (dalte și ciocănel).

 

O ședință este 397 de lei, abonamentul de 4 ședințe 1191 de lei.

Citește despre Tok Sen
Citește lucrurile interesante pe care le poate face terapia Tok Sen pentru tine. Află mai multe.

Energia vindecătoare a păcii sacre – terapia SPHE-RE – ONLINE sau LIVE

Terapia SPHE-RE îți aduce o relaxare profundă în corp și în minte. Îți reglează problemele legate de corp; lucrează pe încheieturi, fascii, mușchi, organe interne.

Îți deschide noi dimensiuni energetice și spirituale; te conectează cu ființe de lumină, ghizi și profesori care vor să-ți fie contribuție.

Îți aduce claritate și putere pe plan mental, emoțional și spiritual.

În SPHE-RE îți alegi o intenție și vom lucra pe ea 4 sesiuni la rând, la distanță de o săptămână.

 

Abonamentul de 4 ședințe este 1191 de lei.

Citește despre SPHE-RE

SPHE-RE este o terapie blândă și puternică în care lucrăm cu anumite energii și simboluri pe sistemul de chakre și pe zonele corpului care au nevoie de însănătoșire.

Se face cu atingeri ușoare și/sau fără atingere.

Muzica liniștitoare din fundal favorizează starea ta de destindere și scufundare în energiile vindecătoare ale păcii sacre.

După SPHE-RE te simți relaxat/ă, înalt/ă și extins/ă, ca și cum ai trece dincolo de limitele corpului, cu o stare de bine care continuă să lucreze asupra ta și după sesiunea de terapie.

Alege terapia Access Bars – LIVE

Ai vrea mai multă destindere fizică și liniște mentală? Vrei să scapi de presiunile gândurilor, ideilor și credințelor care nu-ți dau pace? Îți plac atingerile ușoare și pline de blândețe pe cap? Atunci te așteptăm la ședințele de Access Bars din București.

Prin Access Bars poți transforma ceea ce nu ai reușit până acum.

 

O ședință este 397 de lei, abonamentul de 4 ședințe 1191 de lei.

Citește despre Access Bars

Alege atingerea care-ți schimbă viața – Access Bars. Pentru că viața ta are nevoie de ceva nou. De o schimbare profundă. Pentru că simți că vrei mai mult spațiu în gânduri și în corp și n-ai descoperit încă o terapie simplă, blândă și eficientă la nivel fizic, mental, energetic și emoțional. Află mai multe.

Alege schimbarea la nivel energetic fundamental

Te așteptăm la terapia Facelift energetic ca să te bucuri de atingerile blânde pe piept, gât, față și cap. Este minunată dacă ai nevoie de destindere profundă sau să readuci lumină în fața și viața ta!

Sună-ne la 0720-029877 (Miruna) sau 0722-197874 (Costin) ca să te programăm!

Hai să ne cunoaștem! Prima ședință – 397 de lei

Dacă vii pentru prima dată la noi și nu-ți dai seama exact ce ți se potrivește, te invităm la o întâlnire de facilitare + terapie de 1,5 ore.

Avem timp o jumătate de oră  să ne cunoaștem ca să-ți personalizăm serviciile de astăzi și pentru viitor, apoi te relaxezi și primești terapia aleasă (o oră).

Ședința inițială costă 397 de lei.

Următorul pas – abonamentele

Următorul pas este să continui cu abonamentul în care vei avea ședințele alese împreună la prima întâlnire. Abonamentul de 4 ședințe este 1191de lei.

Clienții fideli primesc reduceri suplimentare.

Abonamentele sunt valabile o lună (se pot extinde cu o săptămână în cazul în care nu poți ajunge o dată sau de comun acord cu terapeutul).

Dacă nu poți veni săptămânal, opțiunea sunt ședințele individuale (397 de lei orice terapie; doar sesiunile SPHE-RE se fac la abonament de 4 sesiuni).

Dacă vrei o schimbare mai rapidă, pe mai multe planuri, alege abonamentul SimpliTU – abonament 10 ședințe + 1 BONUS – apasă aici pentru detalii.

Preț inițial 3300, redus la 2640 de lei – valabil 10 săptămâni

Abonamentul este investiția ta în tine, te ajută să te implici și să rămâi pe drumul pe care ți l-ai propus – către sănătate, liniște sufletească, schimbare. Venind constant la facilitare și terapii, îți iei un angajament față de tine și pentru propria ta viață și sănătate și vei avea rezultate.

Abonamentul (și reducerea implicită pe care ți-o oferim) este pentru că vrem să ai rezultate și că vrem să fim alături de tine în timpul pe care ți-l dedici.

O singură ședință, din când în când – 1 oră 397 de lei

Dacă alegi să vii mai rar, să zicem, o dată pe lună sau doar când simți nevoia, alege una din terapii și o vei primi în cadrul unei ședințe de o oră.

Condiții de colaborare în cadrul terapiilor

Data și ora ședințelor se aleg de comun acord și se respectă de client și terapeut.

Este bine să ajungi cu câteva minute înainte de ora stabilită: întârzierea reduce ședința de terapie pentru a nu răpi din timpul clienților care urmează.

Modificările programării se pot face de către client cu minimum 24 de ore înainte; dacă nu se respectă acest interval, ședința se consideră făcută și se va scădea din abonament sau, în cazul ședințelor individuale, se va plăti împreună cu următoarea.

Sună-ne la 0720-029877 (Miruna) sau 0722-197874 (Costin) ca să te programăm!