Alege terapia Access Bars

Ai vrea mai multă destindere fizică și liniște mentală? Vrei să scapi de presiunile gândurilor, ideilor și credințelor care nu-ți dau pace? Îți plac atingerile ușoare și pline de blândețe pe cap? Atunci te așteptăm la ședințele de Access Bars din București.

 

O ședință este 300 de lei, abonamentul de 4 ședințe 900 de lei.

Citește despre Access Bars

Alege atingerea care-ți schimbă viața – Access Bars. Pentru că viața ta are nevoie de ceva nou. De o schimbare profundă. Pentru că simți că vrei mai mult spațiu în gânduri și în corp și n-ai descoperit încă o terapie simplă, blândă și eficientă la nivel fizic, mental, energetic și emoțional. Află mai multe.

Alege schimbarea la nivel energetic fundamental

Te așteptăm la terapia Facelift energetic ca să te bucuri de atingerile blânde pe piept, gât, față și cap. Este minunată dacă ai nevoie de destindere profundă sau să readuci lumină în fața și viața ta!

Despre Tok Sen
Dacă ai nevoie de relaxare corporală totală, de energie bună și de atingerea pricepută a unui terapeut specializat, te așteptăm la ședințele de terapie Tok Sen din București. Află mai multe.
Citește despre Tok Sen
Citește lucrurile interesante pe care le poate face terapia Tok Sen pentru tine. Află mai multe.

Sună-ne la 0720-029877 (Miruna) sau 0722-197874 (Costin) ca să te programăm!

Hai să ne cunoaștem! Prima ședință – 300 de lei

Dacă vii pentru prima dată la noi și nu-ți dai seama exact ce ți se potrivește, te invităm la o întâlnire de facilitare + terapie de 1,5 ore.

Avem timp o jumătate de oră  să ne cunoaștem ca să-ți personalizăm serviciile de astăzi și pentru viitor, apoi te relaxezi și primești terapia aleasă (o oră).

Ședința inițială costă 300 de lei.

Următorul pas – abonamentele

Următorul pas este să continui cu abonamentul în care vei avea ședințele alese împreună la prima întâlnire.

Clienții fideli primesc reduceri suplimentare.

Abonamentele sunt valabile o lună.

Abonamentul este investiția ta în tine, te ajută să te implici și să rămâi pe drumul pe care ți l-ai propus – către sănătate, liniște sufletească, schimbare. Venind constant la terapii, îți iei un angajament față de tine și pentru propria ta viață și sănătate și vei avea rezultate.

Abonamentul (și reducerea implicită pe care ți-o oferim) este pentru că vrem să ai rezultate și că vrem să fim alături de tine în timpul pe care ți-l dedici.

O singură ședință, din când în când – 1 oră 300 de lei

Dacă alegi să vii mai rar, să zicem, o dată pe lună sau doar când simți nevoia, alege una din terapii și o vei primi în cadrul unei ședințe de o oră.

Condiții de colaborare în cadrul terapiilor

Data și ora ședințelor se aleg de comun acord și se respectă de client și terapeut.

Este bine să ajungi cu câteva minute înainte de ora stabilită: întârzierea reduce ședința de terapie pentru a nu răpi din timpul clienților care urmează.

Modificările programării se pot face de către client cu minimum 24 de ore înainte; dacă nu se respectă acest interval, ședința se consideră făcută și se va scădea din abonament sau, în cazul ședințelor individuale, se va plăti împreună cu următoarea.

Sună-ne la 0720-029877 (Miruna) sau 0722-197874 (Costin) ca să te programăm!