Ai vrea să explorezi programe mentale vechi și să treci peste blocaje emoționale adunate de-a lungul vieții. Sau poate ai o credință preluată de la cineva, care te limitează și care nu pare a-ți mai servi în vreun fel, pe care vrei să o schimbi.

Sau simți că a venit vremea să te împrietenești cu energiile tale și să nu te mai judeci atât de aspru de fiecare dată!

În oricare dintre situații te-ai regăsi, terapia Access Bars te ajută să îți regăsești entuziasmul și strălucirea.

Prin Access Bars înveți să-ți topești barierele și să-ți nelimitezi alegerile, așa cum zic prietenii noștri de la Armonia Vieții.

Access Bars

Access Bars

E o terapie pe care noi, simplitaoiștii Miruna și Costin, o folosim pentru noi și clienții noștri, pentru că utilizează într-un mod diferit energia vindecătoare, dar se completează cu înțelepciunea asiatică a vindecării Tao pe care o folosim deja.

Te întrebi cum are loc magia asta?

Access Bars este o terapie energetică ce folosește 32 de bars (bare) – puncte pe cap – unde ai stocate toate gândurile, ideile, convingerile, considerațiile, emoțiile și atitudinile pe care le-ai crezut importante, sub formă electromagnetică.

Terapia Access Bars

Terapia Access Bars

Dezvoltată de Gary Douglas și Dr. Dain Heer, încă din anii ’90, în cadrul sistemului Access Consciousness, această terapie presupune atingerea ușoară a punctelor și rularea energiei prin ele, astfel încât să creezi spațiu pentru claritate, liniște, sănătate, prosperitate, abundență, creativitate etc. – în funcție de tema pe care vrei să o pui la lucru și de ideile pe care le-ai ”stocat” de-a lungul vieții tale în cele 32 de bare (bars).

Pe lângă faptul că o ședință de Bars te ajută să te relaxezi profund, prin atingerea fiecărui punct timp de câteva minute (la nivelul meridianelor capului), blocajele încep să se disipeze, iar gândurile, credințele, convingerile pot fi schimbate.

În plus, în timpul ședinței de Access Bars poți avea senzații diferite, poți adormi, simți anumite emoții cu diverse intensități, semn că începi să cureți acei centri și că poți transforma realitatea trecută cu una prezentă, fără judecăți și limitări.

Dar eu ce beneficii am?

Lucrul cu energiile vindecătoare este întotdeauna binevenit, pentru că te ajută să conștientizezi unde îți pui limite, unde îți sunt blocajele și cum poți face să ieși din stres, anxietate, tristețe etc.

După cum punctează chiar cei ce au dezvoltat terapia, suntem atât de condiționați să vedem problemele din viața noastră, încât uităm să mai vedem și posibilitățile. Sau chiar să schimbăm perspectiva.

Prin Access Bars, însă, îți creezi noua realitate așa cum o visezi, cum o dorești; vei putea alege noi posibilități legate de:

  – sănătatea ta
  – greutatea ta corporală
  – stres, anxietate, depresie și altele asemenea
  – bani, abundență și carieră/ afaceri
  – relații de iubire și sex
  – orice alt domeniu în care simți că vrei o schimbare!

Mai mult decât atât, înveți să fii mai prezent în realitatea ta, să te raportezi diferit la fiecare aspect important al vieții tale și să înțelegi cum poți transforma problema/frustrările în acceptare și posibilitate de a face lucrurile diferit.

Dacă dorești o ședință de Access Bars, te invităm să iei legătura cu Miruna la 0720-029877 sau miruna @ simplitao.ro (sau poți intra și pe pagina de Terapii Simplitao pentru detalii.) Studio-ul nostru este în zona Piața Chibrit – 1 Mai, iar oferta curentă pentru o ședință de o oră de Bars este 300 de lei.

E Access Bars pentru mine?

După cum vă mai spuneam, dacă e făcută cu blândețe, pricepere și iubire, orice terapie ajută.
Așadar, dacă vrei să:

  • transformi frustrările în entuziasm
  • rezolvi probleme legate de sănătate și cum te raportezi la ea
  • treci peste blocaje din relațiile personale și intimitate
  • schimbi credințele limitante despre un anumit subiect (misiunea ta în viață, dragoste/relații, abundență/bani, etc.)
  • devii recunoscător pentru viața ta
  • cureți probleme și dezvolți claritate și bucurie

…atunci Access Bars te poate ajuta.

Cum ar fi să treci dincolo de idei fixe și judecăți care te limitează?

Un ultim punct important de menționat în terapia Acess Bars este faptul că îți antrenezi ”mușchiul posibilităților”, cu alte cuvinte, înveți să nu te mai fixezi pe probleme și să te concentrezi doar pe consecințele acestora.

Înveți să îți schimbi punctele de vedere, perspectivele și poveștile pe care ți le-ai spus până atunci despre tine – totul lăsându-te în voia ”rulării barelor”, circulației energetice și relaxării.

Prin activarea barelor, undele cerebrale încetinesc, ajungând până la nivelul Theta, unde accesezi subconștientul, iar relaxarea profundă te deschide spre vindecare și spre noi și dezlimitate posibilități.

Dacă vrei să judeci mai puțin, să reacționezi mai puțin, să ai mai puține gânduri negative, acest ”mușchi” va fi exersat tot mai mult prin eliberare și spațiul energetic creat.

Dacă vrei să descoperi soluții pe care înainte poate nu le vedeai sau să îți crești performanța prin această relaxare profundă, atunci Access Bars te ajută să te conectezi tot mai mult la energiile tale înnăscute de transformare și expansionare.

Pentru ședințe de Access Bars, te invităm să iei legătura cu Miruna la 0720-029877 sau miruna @ simplitao.ro (sau poți intra și pe pagina de Terapii Simplitao pentru detalii.) Studio-ul nostru este în zona Piața Chibrit – 1 Mai, iar oferta curentă pentru o ședință de o oră de Bars este 300 de lei.

Și dacă ai nevoie de mai multe informații și rezultate, atunci e momentul potrivit să asculți această conversație:

Și cum învăț și eu terapia Access Bars?

Caută în pagina cu practicanți și facilitatori Access Bars de aici și alege facilitatorul cu care rezonezi. Alege pe cineva care are BF (Bars Facilitator) lângă nume, nu doar BP (Bars Practitioner), care înseamnă practicant de Bars (nu poate preda cursuri).

Scris de Miruna Macavei

The Results Facilitator. 0720-029877. miruna@simplitao.ro.

Comentarii

comentarii

20 de lecții Feng Shui pentru mai multă sănătate și prosperitate.

Nu-ți mai umple casa de ”chinezării” fără rost la sfaturile vecinilor.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.

7+1 exerciții simple pentru relaxare pe care le poți face oriunde și oricând.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.