Lectii-Particulare-Tai-Chi-Chuan-Romania-Simplitao

Practici taoiste pentru tine în lecții particulare cu Costin Vasile și Miruna Macavei, instructori Tao

 

Exersezi Tai Chi Chuan, Chi Kung, cămașa de fier, Tan Tien Chi Kung, Tao of Love sau Tao Yin

Dacă vrei să ai rezultate mai rapide, atunci alege exersările particulare cu noi. 

 Sesiunile individuale sunt pentru tine dacă:

 – ai nevoie de atenţie și energie pentru subiectele pe care vrei să le lucrezi acum

– vrei să poţi exersa singur/ă cu profesorul tău, fără altcineva în jur

 – vrei îndrumare pentru aspecte private ale vieţii tale

 

Indiferent de ce ai nevoie, vom fi alături de tine şi te vom susţine pe calea pe care vrei să mergi.

Investiția ta în lecții private este de 400 de lei o sesiune sau 1400 de lei un abonament de 4 ședințe valabil o lună (câte o ședință pe săptămână).

 

Lectii-Particulare_Tai-Chi-Chuan-Costin-Vasile

Costin Vasile, instructor senior – 0722 197 874 şi costin @ simplitao. ro.

Exersează Tai Chi Chuan, Qigong, Iron Shirt (tehnicile cămăşii de fier), Tan Tien Qigong, meditaţii avansate, alături de Costin Vasile, instructor senior cu peste 15 ani de experienţă în predare.

Costin predă cu blândeţe şi umor, adaptat nivelului tău. Dacă eşti la primul contact cu Tai Chi Chuan-ul, vei învăţa o formă (taolu) de bază, uşor de exersat şi care necesită spaţiu mic, deci o vei putea face şi acasă. Dacă vrei ceva mai mult, poţi aprofunda stilul Yang sau învăţa bazele stilului Chen. În plus, vei afla “secrete energetice” ca obţii de la practica ta sănătate, vitalitate şi putere interioară şi exterioară.

Tot cu Costin poţi face Qigong – exerciţii uşoare sau complexe, meditaţii şi respiraţii. Îţi vei deschide şi umple cu energie sistemul tău de meridiane şi zone de acumulare activându-ţi “orbita microcosmică” (micul circuit celest).

Vei învăţa cum să transformi emoţiile negative în emoţii pozitive, să scapi de stres, să te încarci cu energii pozitive, să-ţi regăseşti puterea fizică, emoţională şi mentală, să fii mai fericit.

După ce vei trece de nivelul fundamental, vei putea exersa cu Costin practicile de cultivare a esenţei masculine (Jing), atât pentru o vitalizare şi mai puternică a corpului fizic, cât şi pentru următoarele niveluri de evoluţie sufletească şi spirituală (pentru că în artele taoiste chinezeşti, ca să te maturizezi spiritual ai nevoie să transformi esenţa Jing în energie Chi şi apoi în spirit Shen).

Costin îţi recomandă să exersezi “doar azi” şi “să iubeşti mai mult decât te îngrijorezi”.

Costin este de găsit la 0722 197 874 şi costin @ simplitao. ro.

Miruna Macavei, instructor certificat Universal Healing Tao, terapeut și îndrumător – 0720 029 877 si la miruna @ simplitao. ro.

Exersează Qigong, Tao Yin şi Healing Love

Cu Miruna poţi exersa Qigong – tehnica sunetelor vindecătoare ca să te echilibrezi şi să te vindeci pe toate planurile, meditaţia surâsului interior prin care vei crea în tine o vibraţie energetică ridicată şi te vei umple cu bucurie, iubire şi alte virtuţi, activarea orbitei microcosmice ca să păstrezi în corp energiile pozitive, să te fereşti de cei care-ţi pot lua energia şi ca să aduni în corp energie pentru orice ai intenţiona.

Miruna predă şi practicile de bază ale alchimiei sexuale pentru femei – Tao of Love -, prin care vei învăţa să-ţi cunoşti mai bine puterea interioară Yin şi să o manifeşti în exterior, în relaţia cu persoana iubită şi cu ceilalţi, pentru că practicile Tao of Love îţi oferă strălucire, vitalitate, armonie şi bucurie.

În plus, cu Miruna poți face terapia Chi Nei Tsang, sesiuni de îndrumare și curățări energetice pentru tine și spațiile tale.

De Miruna dai la telefon 0720 029 877 si la miruna @ simplitao. ro.

Miruna Macavei

Sau contacteză-ne folosind formularul

    Numele tău (obligatoriu)

    Adresa ta de email (obligatoriu)

    Numar telefon

    Mesaj