Meditații online prin Zoom
Cursuri Chi Kung la sală

Exersează cu Costin Vasile, instructor senior Universal Healing Tao și Miruna Macavei, instructor certificat, practicile taoiste predate de maestrul Mantak Chia: activarea micului circuit celest, tehnica sunetelor vindecătoare, meditația surâsului interior, fuziunea celor 5 elemente, World Link Meditation – conectarea cu Universul, Wisdom Chi Kung – Chi Kung-ul înțelepciunii, Tao of Love, etc.

Detalii la costin @simplitao.ro, 0722-197874.

Practici TAO: 2022 @ online - apasă pentru program

Acreditare Universal Healing Tao - curs instructori asociați

  • pe tot parcursul anului 2022 – cursul de instructori asociați și examen de acreditare – scrieți-ne un mesaj la costin @ simplitao.ro dacă vă încadrați în condițiile de intrare la curs
  • Dacă îndeplinești cerințele ca să devii instructor asociat, te rugăm sună-l pe Costin Vasile, instructor senior, ca să discuți condițiile de participare și acreditarea.

Exersări de Tai Chi Chuan/Taijiquan în București
Cursuri intensive la sală în București
Tabăra Simplitao la Bran

Exersează cu Costin Vasile, instructor de Tai Chi Chuan și instructor sportiv autorizat, elementele fundamentale și taolu-uri de Tai Chi Chuan.

Detalii la costin @simplitao.ro, 0722-197874.

Tai Chi Chuan 2022 - apasă pentru program

  • Pentru exersarea la sală, vă rugăm sunați la 0722-197874 (Costin Vasile, instructor sportiv Tai Chi Chuan) și intrați pe pagina exersare în grup.

Cursuri Tai Chi Chuan: 2022 @ la sală - apasă pentru program

  • 8 și 9 octombrie 2022 – curs avansați Tai Chi Chuan
  • 15 și 16 octombrie 2022 – curs avansați Tai Chi Chuan

Tabăra Simplitao în natură: 2022 @ Snagov - apasă pentru program

Mentorat de Feng Shui

„Feng Shui tradițional – de la principii fundamentale la aplicații practice”
La cerere @ București și alte orașe

Vrei mai multă sănătate, somn odihnitor, success la studii? Lucrezi de acasă și te interesează să ai prosperitate în afacerea ta? Vrei să-ți găsești un partener/o parteneră de viață? Cauți mai multă armonie în familie și în cuplu? Daca ai un raspuns afirmativ la oricare din intrebarile de mai sus inseamna ca acest curs-mentorat este pentru tine. Află mai multe aici.