PENTRU TINE

Armonie, iubire, energie, căldură. Așa ne descriu cei care ne cunosc. Te putem ajuta să aduci toate aceste energii pozitive în viața ta, prin practicile pentru sănătate și vitalitate Chi Kung/Qigong și Tai Chi Chuan/Taijiquan, sesiunile de îndrumare și terapiile pe care le facem. Pentru spațiul tău – locuință și birou – îți oferim consultații Feng Shui.

Orice ai alege, suntem alături de tine ca să descoperi cum să creezi armonie și bucurie.

 

Miruna Macavei

Miruna Macavei

Practicant de tehnici chinezești din 1999 și instructor certificat din 2006 cu specializări pe Chi Kung, Tai Chi Chuan I, Tao Yin (Yoga taoistă), Healing Love în sistemul Universal Healing Tao. Conduc meditații și predau cursuri de practici Tao.

Facilitator (coach), ofer sesiuni de îndrumare folosind tehnicile metodei Innerwise creat de Uwe Albrecht

Terapeut masaj abdominal acreditat pe nivelurile Chi Nei Tsang I și II acreditat din 2015. Ofer sesiuni de CNT în București.

Practicant certificat The Expansion Method creată de Evakarin Wallin, metodă pe care o folosesc la sesiunile de îndrumare.

Scriitoare, co-autoare a două cărți.

Expert de Feng Shui tradiţional, ofer analize Feng Shui pentru case și birouri.

Instructor de formare și instructor sportiv autorizat.

0720-029877, miruna @ simplitao. ro

Simplitao-border

Sunt alături de tine ca să-ți recunoști strălucirea și puterea.

Fie că folosesc tehnicile chinezești, fie că te ghidez prin sesiuni de îndrumare sau te susțin prin terapii, te însoțesc pe calea ta către rezultatele pe care ți le dorești.

Intră pe pagina în care ți-am scris câte ceva despre mine și află dacă rezonezi cu lucrurile frumoase pe care le fac.

 

Costin Vasile

Instructor senior în sistemul Universal Healing Tao, cu specializări pe Chi Kung,  Iron Shirt, Tai Chi Chuan I și II, Tao Yin (Yoga taoistă), Tan Tien Chi Kung, Healing Love, Fuziunea celor 5 elemente .

Expert de Feng Shui tradiţional.

Scriitor.

Instructor de formare și instructor sportiv autorizat, specializarea Tai Chi Chuan. Predau stilurile Yang și Chen tradițional.

0722-197874, costin @ simplitao. ro

Simplitao-border

 Îmi place să mă prezint ca profesor de practici Tao, meseria mea de suflet. Îmi place foarte mult să predau și studenții mei mi-au spus că și lor le place.

Dacă vrei să citești o biografie (mai) completă, intră aici.

Sunt scriitor cu trei cărți la activ, formator și expert de Feng Shui tradiţional. Practic terapia Chi Nei Tsang și am fost ghid montan. Am trecut de la artele marțiale de contact la arta internă Tai Chi Chuan și aici am rămas cu inima și cu trupul.

Mă relaxez citind cărți de istorie și spunându-i vorbe de iubire soției mele, Miruna. 🙂

 

Simplitao-costin-vasile