Când viața ne trimite sau ne oferă o provocare, misiunea noastră este să descoperim că în ea se ascunde o binecuvântare.

Și, folosindu-ne toată experiența acumulată până atunci, de toate instrumentele pe care le-am folosit deja și le-am integrat în viața noastră, facem ce știm noi mai bine, ajutați de viață, ca să nu ne lăsăm copleșiți de această provocare.

Am observat că în momentul în care avem situații de viață mai deosebite, în care ni se pune la încercare înțelepciunea, răbdarea, blândețea, e semn că trebuie să închidem niște bucle deschise (sau niște cercul vicioase, cum le zic eu) în care ne învârtim și prin care ne pierdem energia.

Iar atunci e momentul să ne luăm un răgaz, o pauză, să observăm ce se întâmplă în viața noastră.

Acela e momentul în care să vedem care sunt acele bucle care trebuie închise și să acționăm în sensul închiderii lor.

Şi așa reușim să nu mai pierdem energie prin acele cercuri vicioase, prin acele bucle deschise.

Ieșind din cercurile vicioase intrăm în spiralele armonioase, adică pe acele drumuri prin care ne înălțăm către ceea ce dorim, primind susținere și resurse.

Iar energia vitală pe care o păstrăm în noi putem să o folosim pentru alte creații, singuri sau împreună cu ceilalț, dar întotdeauna împreună cu viața.

Chi Nei Tsang - sistemul digestiv
Când ai nevoie de susținere și îndrumare în situații de acest fel, îți amintesc că sunt aici pentru tine și mă găsești la telefon 0720-029877 și poți citi mai multe și în pagina de sesiuni de îndrumare.

Când lucrăm împreună, îți ofer instrumente pentru toate nivelurile – fizic, mental, emoțional, energetic și sufletesc – ca să obții rezultatele pe care le dorești.

Scris de Miruna Macavei

Instructor de practici chinezești. Consultant de Feng Shui tradițional. Terapeut holistic și îndrumător personal. 0720-029877. miruna@simplitao.ro.

Comentarii

comentarii

20 de lecții Feng Shui pentru mai multă sănătate și prosperitate.

Nu-ți mai umple casa de ”chinezării” fără rost la sfaturile vecinilor.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.

7+1 exerciții simple pentru relaxare pe care le poți face oriunde și oricând.

Îți mulțumim! Apasă aici pentru a descărca ghidul.